• Hilary Duff este însărcinată cu al patrulea copil.
  • Duff a anunțat pe Instagram că ea și soțul ei așteaptă un nou membru în familie.
  • „S-a terminat cu nopțile liniștite”, scrie în partea de sus a cardului, iar pe spatele cardului scrie: „Pregătiți-vă, adăugăm încă unul la această gașcă nebună!”

Hilary Duff este însărcinată cu al patrulea copil. Marți, Duff a anunțat prin intermediul Instagram că ea și soțul ei, Matthew Koma, așteaptă un nou membru în familie, scrie People.

Actrița a distribuit o fotografie a cardului de Crăciun al familiei în care își ține mâna pe burtică și are o expresie șocată. „S-a terminat cu nopțile liniștite”, scrie în partea de sus a cardului, iar pe spatele cardului scrie: „Pregătiți-vă, adăugăm încă unul la această gașcă nebună!”

Duff a fost foarte ocupată în ultimii ani. A trecut direct de la șapte sezoane în Younger la rolul principal în How I Met Your Father, recent anulat. Între proiecte, a avut primii doi copii cu Koma, fiica ei în vârstă de 4 ani, Banks, și fiica ei în vârstă de 2 ani, Mae. Duff are și un fiu de 11 ani, Luca, din căsătoria anterioară cu jucătorul de hochei Mike Comrie.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Citește și