• „Inside Out 2” a depășit pragul de 1 miliard de dolari.
  • Este unul dintre cele 12 filme – și singurul film de animație – care a trecut vreodată de acest prag.
  • „Inside Out 2” continuă povestea tinerei Riley la intrarea în liceu.

„Inside Out 2” de la Pixar a doborât încă un record: devenind primul film animat care a încasat peste 1 miliard de dolari (894,3 milioane de euro) la box office-ul internațional.

„Inside Out 2” a depășit pragul de 1 miliard de dolari după ce a adus încă 9,1 milioane de dolari (8,1 milioane de euro) la nivel internațional în acest weekend.

Este unul dintre cele 12 filme – și singurul film de animație – care a trecut vreodată de acest prag. Alte filme din acest club exclusivist includ Avatar (și continuarea sa Avatar: The Way of Water), Titanic, Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War și Star Wars: Episode VII – The Force Awakens.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
CLINTON SE REVOLTĂ
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL

Inside Out 2” a devenit oficial filmul de animație cu cele mai mari încasări din toate timpurile în iulie 2024. A depășit Frozen II, care deținea recordul din 2019.

„Inside Out 2” continuă povestea tinerei Riley la intrarea în liceu și modul în care aceasta este influențată de versiunile antropomorfizate ale emoțiilor ei, interpretate de o mulțime de actori vedete, inclusiv Amy Poehler, Maya Hawke și Ayo Edebiri.

Citește și