• Nikocado Avocado este un youtuber celebru care se filmează mâncând
  • La început, Nikocado era slab, dar odată cu faima, a început să mănânce din ce în ce mai multă mâncare nesănătoasă în fața camerelor
  • Nikocado ajunsese la obezitate morbidă, iar fanii îl avertizau că va muri

Celebrul youtuber Nikocado Avocado, care are două conturi pe care postează, a șocat tot internetul prin transformarea sa neașteptată.

Nikocado și-a început contul de YouTube cu mai mulți ani în urmă, iar pe atunci era un tip obișnuit, cu o greutate normală. Videoclipurile lui erau în mare parte vloguri de lifestyle, dar a început să se filmeze consumând cantități generoase de mâncare – așa-zisele „mukbanguri”.

La început, mânca lucruri considerate în mare parte sănătoase – pe atunci, încă avea o greutate normală.

Recomandări

PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?
SWIFTIES FOR KAMALA
ORBAN CANDIDEAZĂ
SELENA, PUSĂ PE GLUME!

Cu timpul, tânărul a început să strângă din ce în ce mai mulți urmăritori și, odată cu faima și cifrele pe care le făcea pe YouTube, a început să mănânce din ce în ce mai multă mâncare de tip fast-food. Videoclipurile ajungeau să dureze și o oră, în care mânca zeci de porții de cartofi prăjiți, paste, burgeri și alte prăjeli.

Nikocado nu s-a transformat doar din punct de vedere fizic, odată cu stilul său haotic de viață, ci și din punct de vedere psihic și emoțional – youtuberul avea crize de plâns în timp ce mânca, se lovea cu mâncarea, se certa cu iubitul lui, arunca mâncarea pe jos și se tăvălea în ea. Totul pe cameră.

Totodată, Nikocado le promitea fanilor că, până va atinge vârsta de 30 de ani, va slăbi și va fi de nerecunoscut. Fanii își pierduseră speranța, dar continuau să-l urmărească pentru amuzament. Se pare că s-a ținut de promisiune și a șocat tot internetul.

Marea transformare:

Iată videoclipul postat astăzi, după 7 luni în care Nikocado a dispărut brusc de pe YouTube, iar fanii se întrebau dacă nu cumva a murit:

Mai interesant este că Nikocado recunoaște că a fost un experiment social. Practic, a păcălit pe toată lumea în tot acest timp.

Citește și