• Într-un nou promo SNL, Ortega se uită la un scenariu în timp ce vorbește cu Ben Marshall, John Higgins și Martin Herlihy, trioul de comedie Please Don’t Destroy Boys”.
  • Nu simt că vreau să fac dansul Wednesday” pentru promo, pentru că am văzut deja atât de multe și cred că este timpul să facem ceva nou”, spune Ortega.
  • Dansul Wednesday” a căpătat viață atunci când a devenit viral pe rețelele de socializare după ce scena a apărut în serialul Netflix.

Primul lucru pe care Jenna Ortega îl are de făcut în calitate de viitoare prezentatoare a emisiunii „Saturday Night Live” este să scape de „purgatoriul adolescenței” și dansa încă o dată dansul iconic „Wednesday”.

Într-un nou promo SNL lansat miercuri, desigur, Ortega se uită la un scenariu în timp ce vorbește cu Ben Marshall, John Higgins și Martin Herlihy, trioul de comedie „Please Don’t Destroy Boys”.

„Sincer, este foarte bine scris, doar că nu simt că vreau să fac dansul „Wednesday” pentru promo, pentru că am văzut deja atât de multe și cred că este timpul să facem ceva nou”, spune Ortega.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Băieții de la PDD sunt de acord cu Ortega, până când camera de filmat se îndreaptă către ei și vedem că aceștia că poartă rochii negre și peruci împletite inspirate de personajul Wednesday Addams. După ce s-au prefăcut că știu dansul „Wednesday” și că nu au nicio intenție de a-l filma pentru promo, Ortega acceptă în cele din urmă să danseze.

Ortega, este gazda SNL „Saturday Night Live” ,care va avea premiera vineri, 10 martie.
Invitatul emisiunii este The 1975, trupa britanică de muzică alternativă formată din solistul Matt Healy, chitaristul Adan Hann, basistul Ross McDonald și bateristul George Daniel.

Printre celelalte filme ale lui Ortega se numără „X” și „The Fallout”. Aceasta urmează să se întoarcă pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon din „Wednesday”, care va debuta cel mai probabil în 2024.