• Aniston a intrat pe Instagram pentru a-i atrage atenția politicianului pentru comentariile sale.
  • Ea a scris: „Chiar nu pot să cred că acest lucru vine de la un potențial vicepreședinte al Statelor Unite”.
  • Postarea lui Aniston conținea o captură de ecran a unui tweet care a readus în centrul atenției interviul lui Vance din iulie 2021 cu Tucker Carlson, pe atunci gazda Fox News.

Jennifer Aniston și-a exprimat șocul și neîncrederea cu privire la posibilitatea ca senatorul J.D. Vance să devină următorul Vicepreședinte al Statelor Unite, scrie Metro.

Actrița a fost deosebit de deranjată de comentariile lui Vance care au reapărut în 2021, în care acesta a descris femeile fără copii, precum Vicepreședintele Kamala Harris, drept „cat ladies mizerabile”.

Miercuri, 24 iulie, Aniston, în vârstă de 55 de ani, a intrat pe Instagram pentru a-i atrage atenția politicianului pentru comentariile sale.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Ea a scris: „Chiar nu pot să cred că acest lucru vine de la un potențial Vicepreședinte al Statelor Unite”.

Tot ce pot să spun este… Domnule Vance, mă rog ca fiica dvs. să fie suficient de norocoasă să aibă copiii ei într-o zi”, a continuat ea, făcând referire la propriile ei lupte cu FIV.

„Sper că nu va trebui să apeleze la fertilizarea in vitro ca o a doua opțiune”, a continuat Aniston, «pentru că încercați să îi luați și asta».

Postarea lui Aniston conținea o captură de ecran a unui tweet care a readus în centrul atenției interviul lui Vance din iulie 2021 cu Tucker Carlson, pe atunci gazda Fox News.

În interviu, republicanul din Ohio a criticat conducerea democrată a SUA, afirmând că aceasta este dominată de „o grămadă de doamne cu pisici fără copii care sunt nefericite cu viața lor și cu alegerile pe care le-au făcut, așa că vor să facă și restul țării nefericită”.

Citește și