• Jennifer Lopez demonstrează că vârsta nu este decât un număr, continuând să își etaleze fizicul fantastic.
  • J-Lo a împărtășit în fotografii seducătoare pe contul ei de Instagram.
  • Contul oficial al Intimissimi a comentat, de asemenea, că se simte „onorat” să o aibă pe vedetă ca model pentru creațiile lor.

Jennifer Lopez demonstrează că vârsta nu este decât un număr, continuând să își etaleze fizicul fantastic. Cântăreața devenită actriță, în vârstă de 53 de ani, arăta uluitor și insistă că se simte la fel atunci când a pozat pentru a prezenta o linie de lenjerie intimă.

J-Lo a împărtășit în fotografii seducătoare pe contul ei de Instagram. Ea a îmbrăcat un superb set de lenjerie intimă din satin violet, de la brandul italian Intimissimi. A purtat un halat scurt și deschis pentru a-și dezvălui sutienul și lenjeria în aceeași culoare cu un model de dantelă bej.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Picioarele ei tonifiate erau la vedere, în timp ce machiajul ei era ca întotdeauna bine pus la punct. Într-o fotografie, ea este văzută stând pe masa de lemn din dormitorul ei, privind în altă parte, în timp ce în alta este întinsă pe spate pe pat, cu un zâmbet imens.

Iar o a treia o surprinde privind seducător la obiectivul camerei în timp ce stă cu picioarele încrucișate pe un scaun uriaș din răchită. Ea ține o pălărie de paie într-o mână, în timp ce o sprijină pe cealaltă deasupra capului în această postură.

Fanii s-au adunat în secțiunea de comentarii pentru a comenta, iar un utilizator a spus: Definiția frumuseții fără vârstă”. Un alt utilizator a fost de acord, adăugând: Roz ți se potrivește Jlo”.

Contul oficial al Intimissimi a comentat, de asemenea, că se simte onorat” să o aibă pe vedetă ca model pentru creațiile lor și a încărcat și un clip de la filmare pe pagina proprie. Acesta a dezvăluit că vedeta s-a simțit ca acasă în decorurile confortabile, înainte ca starul Shotgun Wedding să se strecoare pe mobilier.

J-Lo este ambasadoarea companiei din septembrie 2022, alte vedete, precum Sarah Jessica Parker, preluând anterior acest rol. Ea a glumit în clip că se chinuie să pronunțe numele brandului, dar a insistat că îi place totul la el. Vorbind despre legătura dintre cântăreață și companie, directorul general al grupului, Marcello Veronesi, a declarat pentru WWD în septembrie: În ultimii doi ani, din cauza pandemiei, ne-am răcit puțin, am încetinit expansiunea, dar… ne uităm spre anul viitor pentru a cheltui din nou.”

Cele mai recente imagini vin în momentul în care s-a aflat că J-Lo și noul soț Ben Affleck ar urma să plătească 64 de milioane de dolari pentru o vilă în Pacific Palisades. Locația prestigioasă face parte dintr-un cartier de elită din California, unde doar cei mai bogați din societate își pot permite să locuiască. Se așteptau să cumpere proprietatea pentru 34,5 milioane de dolari, dar au decis să renunțe la negocieri și acum și-au pus ochii pe noua casă somptuoasă.