• Jennifer Lopez a spus că „muzica are puterea de a vindeca” la aniversarea de 50 de ani a AMAs, rememorând momente speciale.
  • Ea a evidențiat tributul adus Celiei Cruz în 2013 ca fiind „una dintre cele mai speciale nopți”.
  • Ceremonia a avut spectacole de la artiști ca Nile Rodgers, iar Raye a omagiat pe James Brown, subliniind importanța femeilor în muzică.

Jennifer Lopez a declarat că „muzica chiar are puterea de a vindeca, de a ne ridica și de a ne conecta” în cadrul celebrării celei de-a 50-a aniversări a American Music Awards (AMAs). Ceremonia specială a inclus interviuri cu câștigători anteriori, printre care Carrie Underwood și Gloria Estefan, și a fost găzduită de Jimmy Kimmel, scrie The Mirror.

Lopez a reflectat asupra experiențelor sale memorabile la AMA, menționând tributul adus Celiei Cruz în 2013, pe care l-a numit „una dintre cele mai speciale nopți din viața mea”. Ea a continuat: „Muzica a demonstrat acest lucru timp de jumătate de secol, iar eu sunt încântată pentru următorii 50 de ani de muzică și magie.” Cântăreața a rememorat și prima sa performanță la AMAs din 2001, descriind-o ca având „o energie electrică”.

Ceremonia a inclus și spectacole de la artiști precum Nile Rodgers, Gladys Knight și Green Day. Raye a adus un omagiu lui James Brown, cântând piesa „It’s A Man’s Man’s Man’s Man’s World” și a subliniat importanța femeilor în muzică, spunând: „Este foarte important să ne amintim asta”.

Recomandări

PREMIUL NOBEL PT. MEDICINĂ
UCRAINA LOVEȘTE CRIMEEA
ISRAEL LUPTĂ SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ
PRIMAR MEXICAN UCIS
UN AN DE RĂZBOI, RESTUL ZILE
UN AN DE RĂZBOI, CÂTE ZILE

Citește și