• Jennifer Lopez și Ben Affleck vor divorța după doi ani de căsătorie, după ce au finalizat documentele, în urma unei ultime încercări de a-și salva relația.
  • Zvonurile despre un potențial divorț au început să circule când Affleck a achiziționat un nou conac și cei doi și-au listat conacul din Beverly Hills pentru 68 de milioane de dolari, în timp ce Lopez a vândut penthouse-ul ei din New York pentru 23 de milioane de dolari.
  • Este a doua oară când Lopez și Affleck se despart, după ce s-au logodit în 2002 și s-au despărțit în 2004, înainte de a se reîmpăca în 2022. Relația lor a fost prezentată parțial în documentarul „The Greatest Love Story Never Told” .

Jennifer Lopez și Ben Affleck vor divorța după doi ani de căsătorie. Potrivit unor surse apropiate cântăreței și actorului „Gone Girl”, cuplul a finalizat documentele după o ultimă încercare de a-și salva relația, scrie NME.

Vestea vine după ce Affleck a achiziționat un nou conac Pacific Palisades de 20,5 milioane de dolari, în valoare de 20,5 milioane de dolari, miercuri, 24 iulie, ziua împlinirii a 55 de ani a lui Lopez. Cu câteva zile înainte, cei doi și-au listat conacul din Beverly Hills pentru 68 de milioane de dolari.

24 iulie a marcat și ziua în care Lopez a finalizat vânzarea penthouse-ului ei cu patru dormitoare din New York, pentru 23 de milioane de dolari, a informat People.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

„Au finalizat actele de divorț cu ea în urmă cu o lună, dar așteaptă momentul potrivit pentru a le renunța”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com.

„La acel moment, vor lansa o declarație comună care va spune cât de mult se iubesc unul pentru celălalt și cum s-au luptat să funcționeze, dar nu au putut.”

O altă sursă a susținut: „Sincer, până la urmă nu au putut ajunge la un compromis. Ceea ce aveau înainte a dispărut și amândoi au acceptat asta”.

Cei doi au fost fotografiați împreună pentru ultima dată pe 30 martie și, se pare, și-au petrecut a doua aniversare a nunții pe 16 iulie în orașe diferite.

Zvonurile despre un potențial divorț au început să circule când s-a raportat că Affleck s-a mutat într-o chirie de 100.000 de dolari și cuplul intenționează să-și vândă „casa de vis”. În mai, Lopez a răspuns la o jurnalistă care a întrebat despre zvonurile despre divorț în timpul unei conferințe de presă pentru filmul ei, „Netflix Atlas”.

„Este adevărat că divorțezi de Ben Affleck? Ce este adevărat despre aceste zvonuri?” au întrebat ei (prin AOL). Lopez s-a aplecat apoi către microfon, s-a uitat la reporter și a spus că ar trebui să „poată mai mult de atât”.

Acum este a doua oară când Lopez și Affleck se despart. Cei doi s-au logodit în 2002, înainte de a se despărți în 2004. După ce s-au împăcat în 2022, relația lor a fost prezentată parțial în documentarul „The Greatest Love Story Never Told”, împărtășit de Lopez.

Citește și