• Cuplul Bennifer nu a semnat un contract prenupțial.
  • J.Lo și Ben Affleck vor trebui să își împartă bunurile comune în mod egal.
  • J. Lo a depus cererea de divorț de Ben Affleck în ziua aniversării căsniciei lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, vor avea de împărțit bunurile comune. Potrivit unor surse apropiate, cei doi nu au semnat un contract prenupțial, ceea ce înseamnă că vor trebui să împartă activele în mod egal. Asta înseamnă proprietăți, bunuri personale și alte investiții pe care le-au realizat împreună.

Cum își împarte cuplul averea

Speculațiile privind faptul că cei doi au probleme în relație și că s-au despărțit sunt deja de câteva luni bune, însă divorțul a fost anunțat de Jennifer Lopez în ziua aniversării căsniciei lor, după doi ani de la nuntă. De exemplu la începutul lunii iulie cei doi au luat decizia de a scoate la vânzare vila lor din California pentru suma de 65 de milioane de dolari, iar acesta a fost un prim semnal clar al despărțirii.

Conform presei internaționale, Jennifer Lopez și Ben Affleck au început să vândă și obiectele de valoare din casă, inclusiv opere de artă. Când a depus actele de divorț la tribunalul din Los Angeles, cântăreața si actrița a menționat data oficială a separării ca fiind 26 aprilie.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA


În fața acestei situații, experții în dreptul familiei sugerează că negocierea și medierea ar putea fi esențiale pentru a ajunge la un acord amiabil. În ciuda dificultăților, se speră totuși că cei doi vor reuși să finalizeze procesul de divorț fără conflicte majore.

Citește și