• Actorul a fost rănit în ziua de Anul Nou în 2023, în timp ce încerca să-și ajute nepotul să-și elibereze camioneta de zăpadă.
  • Renner a fost transportat cu avionul la spital și a petrecut ceva timp într-o unitate de terapie intensivă.
  • El se va alătura starului britanic Daniel Craig în rolul detectivului revenit Benoit Blanc.

Jeremy Renner urmează să joace în primul său film de când a fost grav rănit într-un accident cu plugul de zăpadă, scrie Sky News.

Americanul în vârstă de 53 de ani este cel mai recent actor care s-a alăturat distribuției din filmul lui Rian Johnson Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, la mai bine de un an după ce a avut peste 30 de oase rupte în accident.

Actorul a fost rănit în ziua de Anul Nou în 2023, în timp ce încerca să-și ajute nepotul să-și elibereze camioneta de zăpadă, când plugul de șase tone a început să se rostogolească pe un deal, potrivit unui raport al poliției.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Renner a fost transportat cu avionul la spital și a petrecut ceva timp într-o unitate de terapie intensivă. El se va alătura starului britanic Daniel Craig în rolul detectivului revenit Benoit Blanc în noul mister al crimei, care urmează să fie lansat în 2025.

Printre membrii distribuției anunțați anterior se numără actorul britanic Josh O’Connor, care a jucat în Challengers și The Crown, starul irlandez Andrew Scott din Ripley și Fleabag, Kerry Washington din Scandal, starul Fatal Attraction Glenn Close și Cailee Spaeny din Priscilla.

Săptămâna trecută, regizorul Johnson a anunțat pe X că filmul este „pe cale să intre în producție”, în timp ce detaliile intrigii nu au fost încă dezvăluite.

Citește și