• Cântăreața Jessie J a dezvăluit că a fost diagnosticată cu ADHD și OCD.
  • ADHD este o afecțiune care afectează comportamentul oamenilor și îi poate face pe oameni să pară neliniștiți sau impulsivi.
  • TOC este o afecțiune de sănătate mintală în care o persoană are gânduri obsesive și comportamente compulsive.

Cântăreața Jessie J a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare obsesiv-compulsivă (OCD) și tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD), scrie The Guardian.

Cântăreața, în vârstă de 36 de ani, și-a întâmpinat fiul, Sky Safir Cornish Colman, anul trecut. Ea a spus că a avea un copil a „expus” condițiile „mult mai mult”. Într-o postare pe Instagram, ea a spus: „Bună ziua. Am fost diagnosticat cu ADHD și OCD în urmă cu aproximativ trei luni”.

„În câteva momente m-a făcut să simt că nu pot vorbi despre asta. La naiba cu asta. Aici vorbesc despre asta”.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

ADHD este o afecțiune care afectează comportamentul oamenilor și îi poate face pe oameni să pară neliniștiți sau impulsivi, potrivit site-ului NHS.

Serviciul de sănătate spune că OCD este o afecțiune de sănătate mintală în care o persoană are gânduri obsesive și comportamente compulsive care pot interfera cu viața sa.

Jessie, al cărei nume complet este Jessica Cornish, a adăugat: „Este ciudat când știi că ai fost puțin diferit și ai simțit lucrurile diferit toată viața și, în sfârșit, într-o zi când te aștepți mai puțin, cineva explică cu adevărat de ce și nu poți evita.”

Cântăreața a spus că ADHD este un „spectru larg” și a adăugat că a simțit „o superputere atâta timp cât îl privești din perspectiva potrivită și ai în jurul tău oamenii potriviți care pot naviga alături de tine”.

Ea a spus că a făcut-o să-și regândească toată viața.

„Așa cum am fost, felul în care mă descurc cu lucrurile. Relațiile pe care le-am avut. Cum lucrez și cum iubesc”, a spus ea. „M-a împuternicit și, sincer, uneori m-a copleșit în același timp.

„Dacă există un lucru pe care mi l-au oferit rețelele sociale, este șansa de a relaționa, de a mă conecta și de a mă vindeca alături de oameni care au o inimă bună și trec printr-un lucru similar.

„Întotdeauna am fost sinceră în călătoria pe care o parcurg în viață.

„Și știu că sunt atât de mulți oameni care trec prin același lucru”

Ea a continuat: „M-a făcut să mă iubesc și mai mult. Mă îmbrățișez ca pe un copil de 11 ani. Cine și-ar curăța dresurile cu o periuță de dinți și să facă până la 1.000 de liste pentru a nu simți că viața se va prăbuși.”

„Nimic în viață nu ne definește, dar ne ajută să creștem și să devenim o versiune mai sănătoasă a propriei noastre persoane.”

Citește și