• Artistul spune că imaginile prezentate în cele patru noi piese – The Lovers, The Emperor și Strength, precum și The Empress – sunt inspirate din viața, visele și cariera sa de actor.
  • The Empress este un omagiu adus lui Paradis, mama copiilor lui Depp, Lily-Rose și Jack.
  • „Am fost foarte, foarte apropiați timp de aproape câteva decenii”, spune Depp despre Paradis.

Johnny Depp a dezvăluit o pictură inspirată de fosta sa parteneră Vanessa Paradis, descriind-o ca fiind „tot ceea ce nu am putut fi niciodată”, scrie Sky News.

The Empress face parte din cea mai recentă colecție de patru opere de artă inspirate din tarot a actorului.

În timp ce Depp este cel mai bine cunoscut pentru munca sa la Hollywood, el este, de asemenea, un muzician și un pictor, și a lansat prima sa colecție de lucrări de artă în 2022 – la doar câteva săptămâni după ce a câștigat procesul său de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard în SUA.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Artistul în vârstă de 61 de ani spune că imaginile prezentate în cele patru noi piese – The Lovers, The Emperor și Strength, precum și The Empress – sunt inspirate din viața, visele și cariera sa de actor.

The Empress este un omagiu adus lui Paradis, mama copiilor lui Depp, Lily-Rose și Jack, și se bazează pe una dintre vechile sale picturi, folosită pentru coperta albumului Divinidylle din 2007.

Acesta prezintă portretul unei femei care poartă o coroană ternită.

„Am fost foarte, foarte apropiați timp de aproape câteva decenii”, spune Depp despre Paradis, în filmarea de prezentare a colecției. „O cunosc și știu cine este ea în interior. Ea este un fel de tot ceea ce eu nu aș putea fi niciodată…

„Arată ca o coroană care a trecut prin furtuni. Arată un anumit curaj și o putere de angajament. Și apoi, indiferent ce se întâmplă în lume în spatele ei, ea încă strălucește.”

Depp și Paradis au fost împreună din 1998 până în 2012. El a început să se întâlnească cu Heard, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al filmului lor din 2011, The Rum Diary, la scurt timp după anunțul despărțirii lor.

Citește și