„Joker 2” este ridiculizat online. Recenziile vorbesc despre cât de rău este noul film

„Joker: Folie a Deux”, continuarea filmului de succes din 2019 „The Joker”, a fost lansat în cinematografe pe 4 octombrie, dar criticii și publicul au fost unanimi că este destul de rău, scrie Indy100.

Sinopsisul filmului de pe Rotten Tomatoes spune: „Joker: Folie a Deux îl readuce în prim-plan pe Arthur Fleck instituționalizat la Arkham în așteptarea procesului pentru crimele sale ca Joker. În timp ce se luptă cu identitatea sa dublă, Arthur nu numai că dă peste dragostea adevărată, dar găsește și muzica care, întotdeauna, a fost înăuntrul lui.”

Filmul a fost aclamat de critică pe scară largă în urmă cu cinci ani și speranțele erau mari pentru continuarea filmului. Cu toate acestea, conform scorurilor de recenzii pentru Rotten Tomatoes, criticii și publicul au acordat filmului evaluări foarte slabe.

„Joker: Folie a Deux” are un rating de 33% pe Tomatometer (recenzii critice) din 241 de intrări, iar Popcormeter (recenzii ale publicului) are exact același scor de la peste o mie de evaluări verificate.

Și filmul a fost ridiculizat pe rețelele de socializare.

Exit mobile version