„Joker: Folie a Deux” a ajuns pe primul loc în box-office-ul nord-american în weekend-ul care tocmai s-a încheiat

Continuarea filmului lui Todd Phillips, Joker: Folie à Deux a înregistrat un record la debutul său în box office, cu o deschidere internă estimată la 40 de milioane de dolari, cu mult în urma așteptărilor. Sondajele sunt la fel de sumbre, publicul exprimându-și nemulțumirea față de mashup-ul antierou-muzical, scrie Hollywood Reporter.

Se aștepta ca filmul cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga să se lanseze cu cel puțin 50-60 de milioane de dolari, însă previziunile au fost în permanență revizuite în scădere pe tot parcursul weekendului, pe măsură ce traficul a stagnat. Chiar și sâmbătă, cele mai multe studiouri concurente arătau că filmul se va deschide cu cel puțin 45 până la 47 de milioane de dolari.

„Joker: Folie a Deux” a încasat 40 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în Canada şi Statele Unite, conform Exhibitor Relations.

El devansează „The Wild Robot”, o frescă SF realizată de studioul de animaţie DreamWorks, care a obţinut încasări de 18,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

În acest lungmetraj de animaţie, robotul Roz – a cărui voce în limba engleză este asigurată de actriţa premiată cu Oscar Lupita Nyong’o – ajunge pe o insulă rămasă nelocuită după trecerea unui taifun. Pentru a supravieţui, ea se împrieteneşte cu animalele din pădure.

Ajuns pe locul al treilea, filmul „Beetlejuice Beetlejuice”, regizat de Tim Burton şi care descrie aventurile unor fantome, continuă să încânte publicul nord-american după debutul său excepţional, obţinând 10,3 milioane dolari în cel de-al cincilea weekend de proiecţii.

Exit mobile version