• Imaginile de pe camerele de supraveghere îl arată pe solistul Bon Jovi și pe femeie mergând pe mijlocul podului.
  • Ei se apropie apoi încet de femeia aflată în dificultate, înainte ca solistul să se sprijine de balustradă și să înceapă să vorbească cu ea.
  • Bon Jovi o îmbrățișează apoi și stau împreună timp de aproximativ un minut înainte de a coborî podul împreună.

Legenda rock Jon Bon Jovi a fost filmat în timp ce ajuta o femeie „tulburată” să se dea la o parte de pe marginea unui pod din Nashville, scrie Sky News.

Cântărețul american filma un videoclip pentru piesa trupei sale „The People’s House” pe podul pietonal John Seigenthaler, când femeia a fost văzută de cealaltă parte a balustradei.

Imaginile de pe camerele de supraveghere, difuzate de poliția locală, îl arată pe solistul Bon Jovi și pe femeie mergând pe mijlocul podului marți seara.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Ei se apropie apoi încet de femeia aflată în dificultate, înainte ca solistul să se sprijine de balustradă și să înceapă să vorbească cu ea.

Femeia cu care mergea Bon Jovi este văzută mângâind spatele persoanei în timp ce o încurajează să se întoarcă în siguranță.

Apoi sunt văzuți ajutând-o pe femeie să urce înapoi pe balustradă. Bon Jovi o îmbrățișează apoi și stau împreună timp de aproximativ un minut înainte de a coborî podul împreună.

Metropolitan Nashville Police Department a distribuit videoclipul pe canalul său YouTube și a declarat că cântărețul a ajutat o „femeie tulburată”.

Într-o postare pe platforma social media X, poliția a scris: „Un strigăt către @jonbonjovi și echipa sa pentru că au ajutat o femeie pe podul Seigenthaler Ped marți seara. Bon Jovi a ajutat-o să o convingă să coboare în siguranță de pe cornișa de deasupra râului Cumberland”.

Fundația JBJ Soul a cântărețului oferă sprijin persoanelor care se luptă cu lipsa de adăpost și cu foametea, icoana muzicală în vârstă de 62 de ani fiind considerată a avea o pregătire vastă pentru a vorbi cu persoanele aflate în criză.

Citește și