• Evenimentele de până acum, inclusiv o croazieră de trei zile în Mediterană, i-au costat pe Ambani sume uriașe.
  • Bieber a fost plătit aproximativ 10 milioane de dolari pentru a se alătura altor artiști celebri precum Rihanna, Katy Perry, Backstreet Boys și Andrea Bocelli la aceste evenimente extravagante.
  • Unii indieni sunt ușurați că extravaganta nuntă a ajuns la final, în timp ce locuitorii din Mumbai speră că evenimentul nu va înrăutăți traficul deja aglomerat al orașului.

Justin Bieber a devenit ultimul dintr-o serie de vedete internaționale care au cântat pentru fiul celui mai bogat om din India și viitoarea sa soție, care își sărbătoresc nunta, scrie BBC.

Cântărețul canadian a zburat în India pentru a cânta pentru Anant Ambani și Radhika Merchant – împreună cu invitații lor – în Mumbai la sfârșitul săptămânii.

La prima petrecere de dinaintea nunții a cuplului a participat Rihanna, în timp ce la cea de-a doua – o croazieră în jurul Mediteranei – au cântat Backstreet Boys, cântăreața Katy Perry și tenorul italian Andrea Bocelli. Așadar, cei care urmăresc nunta lui Ambani așteaptă cu sufletul la gură vești despre cine va cânta la nunta propriu-zisă din acest weekend.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Zvonurile care circulă pe internet sugerează că ar putea fi Adele, dar familia rămâne tăcută.

Nunta fiului cel mic al lui Mukesh Ambani nu este scutită de nicio cheltuială, ceea ce o plasează într-o ligă diferită chiar și de cele mai extravagante nunți indiene. Aceasta depășește chiar și nunta fiicei sale, care a beneficiat de o prestație de excepție a lui Beyoncé.

Weekendul trecut, Anant Ambani și Radhika Merchant și-au sărbătorit ceremonia sangeet – o noapte de muzică și dans înaintea ceremoniei de nuntă. În stilul caracteristic, familia Ambani a depășit așteptările oaspeților.

Mukesh Ambani, șeful Reliance Industries, cu o valoare netă estimată la 115 miliarde de dolari, potrivit Forbes, și restul familiei au urcat pe scenă în propria lor coregrafie de dans pe melodia de succes a starului de la Bollywood Shah Rukh Khan, Deewangi Deewangi.

Costul celor trei petreceri de până acum nu este cunoscut. S-a zvonit că Rihanna ar fi fost plătită cu 7 milioane de dolari pentru prestația sa, în timp ce cifra sugerată pentru Justin Bieber ar fi de 10 milioane de dolari.

Rămâne de văzut exact ce rezervă evenimentul de trei zile din acest weekend. Pentru unii din India, va fi o ușurare că nunta și extravaganța ei au luat sfârșit, iar cei din Mumbai vor spera că n-o să înrăutățească traficul rău famat al orașului.

Radhika a declarat pentru Vogue US luna trecută că planificarea „merge foarte bine”, adăugând: „Sunt foarte încântată să mă mărit”.

Citește și