• Justin Timberlake a fost arestat luna trecută în Sag Harbor, New York, pentru conducere sub influența alcoolului. 
  • În timpul unui concert recent din Boston, Timberlake a făcut o glumă pe seama arestării sale, spunând mulțimii „Este cineva aici care conduce, nu, doar glumesc”.
  • Cântărețul în vârstă de 43 de ani urmează să aibă reprezentații în continuare în SUA și Regatul Unit.

Justin Timberlake a părut să glumească pe seama recentei sale arestări pentru conducere sub influența alcoolului la un concert din Boston, scrie SkyNews.

Starul pop câștigător al premiului Grammy a fost arestat luna trecută în Sag Harbor, un sat înstărit din Hamptons, în statul New York.

Într-un videoclip distribuit pe rețelele sociale în weekend, Timberlake spune mulțimii de la arena TD Garden din Boston: „Este cineva aici care conduce, nu, doar glumesc”. Fanii par să râdă și să aplaude în timp ce el continuă să se adreseze mulțimii.

Recomandări

BIDEN A GĂSIT VINOVATUL
TURCIA MERGE ÎN SFERTURI
EDUCAȚIA LA GUNOI
200 DE CANDIDAȚI SE RETRAG ÎN FRANȚA
CONDAMNAREA LUI TRUMP SE AMÂNĂ
BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA

Sag Harbor Village Police Department a declarat că Timberlake a fost tras pe dreapta la ora locală 12.37 (5.27 ora Regatului Unit) marți, 18 iunie, după ce ofițerii l-au văzut „nereușind să oprească la un semn de oprire afișat corespunzător și nereușind să își mențină banda de deplasare” în timp ce conducea un BMW.

Un ofițer i-a descris ochii ca fiind „injectați cu sânge și sticloși” și a spus că „un miros puternic de băutură alcoolică emana din respirația sa”, potrivit documentelor judiciare.

„Era incapabil să își împartă atenția, avea o vorbire încetinită, era instabil pe jos și a avut rezultate slabe la toate testele standardizate de sobrietate pe teren”, au adăugat documentele instanței.

O sursă a declarat pentru Page Six, site-ul New York Post dedicat celebrităților și divertismentului, că Timberlake a spus în șoaptă în timpul arestării: „Asta va ruina turneul”.

Timberlake a negat ferm acuzațiile, avocatul său declarând că așteaptă cu nerăbdare să-l „apere energic” pe cântăreț.

Cântărețul în vârstă de 43 de ani, care a devenit celebru ca membru al trupei pop NSYNC, a fost reținut peste noapte după arestare, până când a fost pus sub acuzare la Sag Harbor Village Justice Court și eliberat. Un termen de judecată este programat pentru 26 iulie.

Timberlake a părut anterior să abordeze arestarea pe scenă, spunând „a fost o săptămână grea” în timpul unui spectacol la Chicago luna trecută. El își va continua seria de spectacole în SUA, urmând să aibă loc reprezentații în Baltimore, Maryland, Cleveland, Ohio și Lexington, Kentucky.

În august, va concerta în Birmingham, Manchester și Londra, în Regatul Unit.

Citește și