• Justin Timberlake a fost arestat marți la New York pentru conducere sub influența alcoolului.
  • El a spus mulțimii: „Știu că uneori sunt greu de iubit, dar voi continuați să mă iubiți și eu vă iubesc la rândul meu”.
  • În New York, pedepsele pentru conducerea în stare de ebrietate includ până la un an de închisoare, amendă de 1.000 de dolari și suspendarea permisului pentru cel puțin 6 luni. 

Justin Timberlake a recunoscut că a fost „o săptămână grea” după ce a fost acuzat că a condus în stare de ebrietate, conform BBC.

Adresându-se fanilor la un concert din Chicago, vineri seară, cântărețul le-a mulțumit, de asemenea, pentru că l-au sprijinit în continuare. Starul pop în vârstă de 43 de ani a fost arestat marți la New York.

În primul său spectacol de la incident, Timberlake a spus mulțimii: „A fost o săptămână grea. Știu că uneori sunt greu de iubit, dar voi continuați să mă iubiți și eu vă iubesc la rândul meu”.

Recomandări

JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE
EXTREMA DREAPTĂ SĂRBĂTOREȘTE
BANNON: „ARMATA MAGA ESTE PREGĂTITĂ”
PUBLICUL NU A FOST PREA ÎNCÂNTAT DE SZA

Arestarea a avut loc în Sag Harbor, în Hamptons, o destinație de vară populară pentru celebritățile din Long Island. Când polițiștii l-au oprit, ochii lui Timberlake erau „sticloși”, iar respirația sa emana „un miros puternic de băutură alcoolică”, potrivit unui document de acuzare. El a refuzat, de asemenea, un test cu etilotestul, se adaugă în document.

„Am băut un martini și mi-am urmat prietenii acasă”, i-ar fi spus Timberlake polițistului care l-a oprit, potrivit CBS News, partenerul american al BBC.

El a fost eliberat fără cauțiune după ce a fost acuzat oficial și este programat să apară în instanță pe 26 iulie, a declarat biroul procurorului districtului Suffolk County.

Timberlake a fost în turneu în SUA pentru a promova al șaselea său album, Everything I Thought It Was, și urmează să lanseze etapa internațională luna viitoare, începând cu o rundă de două nopți în Polonia. Data programată a procesului coincide cu începerea turneului său mondial la Tauron Arena din Cracovia.

În statul New York, pedepsele pentru acuzațiile legate de conducerea în stare de ebrietate includ până la un an de închisoare, o amendă de 1.000 de dolari (786 de lire sterline) și suspendarea permisului de conducere pentru cel puțin șase luni.

Timberlake era programat să susțină două spectacole în Chicago în acest weekend, urmate de un spectacol la Madison Square Garden din New York marțea viitoare.

Fost membru al popularei trupe de băieți din anii ’90, NSYNC, Timberlake este actor, compozitor și unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume. Câștigătorul a 10 premii Grammy este cunoscut și pentru rolurile sale din filmele The Social Network și Friends With Benefits. Timberlake este căsătorit cu actrița Jessica Biel, cu care are doi copii.

Citește și