Kanye West a devenit cel mai bogat om de culoare din istoria SUA. În urmă cu cinci ani avea datorii de 53 de milioane de dolari

Averea lui Kanye West este apreciată în acest moment la 6,6 miliarde de dolari, relatează People. Astfel, el a devenit cea mai bogată persoană de culoare din istoria Statelor Unite.

Mai mult de jumătate din averea sa se datorează brand-ului de haine şi încălţăminte Yeezy, care are parteneriate cu Adidas şi Gap. Valorea Yeezy este apreciată între 3,2 miliarde şi 4,7 miliarde de dolari.

Noua colaborare pe care Yeezy o va lansa împreună cu Gap i-ar putea aduce rapper-ului în vârstă de 44 de ani până la 970 de milioane de dolari.

Kanye West, care este în procesul de a divorţa de Kim Kardashian, are 122 de milioane de dolari în bani cash şi acţiuni, iar 110 milioane de dolari valorează tot catalogul său muzical. Rapper-ul mai are 1,7 miliarde din alte active, precum brand-ul Skims, fondat de Kim Kardashian. West şi Kardashian au împreună patru copii: North, Chicago, Saint şi Psalm.

În 2016, Kanye West a anunţat că are datorii de 53 de milioane de dolari. La acea vreme, West i-a cerut lui Mark Zuckerberg, într-un mesaj pe Twitter, să îi împrumute 1 milion de dolari.

Exit mobile version