• În politica americană, un contracandidat este o persoană care candidează alături de cineva la alegeri și care primește, de obicei, funcția de vicepreședinte dacă este ales.
  • Marți, Kanye a afirmat pe Twitter că l-a rugat pe Trump să fie contracandidatul său.
  • Trump, care a fost liderul Americii între 2017 și 2021, a anunțat săptămâna trecută că va candida din nou în 2024.

Kanye West l-a rugat pe fostul președinte american Donald Trump să îi fie contracandidat atunci când va candida la președinție în 2024. Rapperul a confirmat săptămâna aceasta că va candida la alegerile din SUA în 2024, după ce a eșuat în 2020.

Marți, el a afirmat pe Twitter că l-a rugat pe Trump să fie contracandidatul său atunci când i-a făcut o vizită la casa sa Mar-a-Lago din Florida. Prima dată la Mar-a-Lago”, a început el. Ploaie și trafic. Nu-mi vine să cred că l-am făcut pe președintele Trump să aștepte. Și aveam pe mine blugi… Uau… Care credeți că a fost răspunsul lui când l-am rugat să fie contracandidatul meu în 2024?”.

Kanye a inclus un sondaj cu două opțiuni – That’s very Ye” sau That’s very Nay”. În prezent, aproximativ 58% dintre votanți au optat pentru opțiunea That’s very Ye”.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

În vârstă de 45 de ani a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că l-a înrolat pe controversatul personaj de extremă dreapta Milo Yiannopoulus ca director de campanie.

Kanye, care a pierdut mai multe parteneriate de afaceri după ce a făcut remarci antisemite luna trecută, a candidat la președinția SUA în calitate de candidat independent în 2020. El a primit aproape 70.000 de voturi și a pierdut în cele din urmă în fața președintelui american Joe Biden.

Trump, care a fost liderul Americii între 2017 și 2021, a anunțat săptămâna trecută că va candida din nou în 2024.

În politica americană, un contracandidat este o persoană care candidează alături de cineva la alegeri și care primește, de obicei, funcția de vicepreședinte dacă este ales.