• Kate, Prințesa de Wales, a participat la un spectacol matinal al baletului Giselle al Baletului Național Englez.
  • Aceasta a fost una dintre puținele apariții publice ale Prințesei de la anunțarea diagnosticului său de cancer în martie.
  • În timpul tratamentului, Kate a participat la evenimente regale importante, cum ar fi parada de naștere a Regelui în iunie și Wimbledon în iulie.

Prințesa de Wales a descris o vizită la un spectacol de balet drept „emotionantă și inspiratoare”, în timp ce își continuă recuperarea după tratamentul pentru cancer, scrie SkyNews.

Kate a participat joi la spectacolul matinal al Baletului Național Englez al lui Giselle la Teatrul Sadler’s Wells din nordul Londrei. Într-un mesaj pe X, ea a adus un omagiu companiei și producției, numind-o „creativitate la maximum”.

Vizita vine după ce Kate a avut o întâlnire la Castelul Windsor la începutul acestei săptămâni pentru a discuta despre serviciul ei anual de colinde de Crăciun.

Recomandări

CE SPUNE MELANIA?
DISCUȚII STARMER-TRUMP
NE ÎNTÂLNIM LA MIJLOC
IOHANNIS E REFUZAT
DEL REY SE CĂSĂTOREȘTE
SURPRIZE, SURPRIZE

Acest eveniment a fost doar pentru a patra oară când a fost menționată în înregistrările oficiale ale angajamentelor regale de la începutul anului.

În martie, prințesa a confirmat că au fost găsite celule precanceroase în urma unei intervenții chirurgicale abdominale și va trebui să fie supusă unui curs de chimioterapie preventivă. La începutul acestei luni, prințesa a dezvăluit că și-a terminat cursul de chimioterapie într-un videoclip personal, care îi prezenta pe soțul ei, Prințul William și pe cei trei copii ai lor.

Kate a spus că „așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la serviciu” și să își asume „încă câteva angajamente publice” în următoarele luni.

În timp ce era supusă unui tratament, Kate a participat la parada de naștere a Regelui, cunoscută și sub numele de Trooping the Colour, în iunie. Luna următoare a apărut la Wimbledon.

Marți, Kate a purtat discuții despre o slujbă de colinde care va avea loc la Westminster Abbey pentru al patrulea an la rând și va fi difuzată la televizor în Ajunul Crăciunului.

Prințesa este așteptată să găzduiască serviciul și probabil că i se va alătura soțul, copiii și alți membri ai Familiei Regale.

Citește și