• Kate și Charlotte au salutat mai mulți jucători de tenis britanici, inclusiv pe Emma Răducanu, înainte de a lua loc în loja regală.
  • Luna trecută, populara membră a familiei regale a făcut o actualizare a situației sale medicale, spunând că face progrese bune” în recuperarea sa.
  • Ea a adăugat că au existat zile bune și zile rele”, dar că nu a ieșit încă din pădure”.

Prințesa de Wales a primit o ovație în picioare din partea mulțimii de pe Centre Court, când a participat duminică la finala de simplu masculin de la Wimbledon, alături de fiica sa, Prințesa Charlotte, scrie CNN.

Kate și Charlotte au salutat mai mulți jucători de tenis britanici, inclusiv pe Emma Răducanu, înainte de a lua loc în loja regală pentru confruntarea dintre campionul în exercițiu Carlos Alcaraz și câștigătorul de șapte ori Novak Djokovic.

Kate – despre care se știe că este pasionată de sport și un fan entuziast al tenisului – patronează All England Lawn Tennis and Croquet Club din 2016. Aceasta este doar a doua sa apariție publică din acest an, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Acesta a fost descoperit după ce ea a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la scurt timp după Crăciun și a petrecut aproape două săptămâni în spitalul London Clinic.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

În iunie, Kate – care încă se află sub tratament – a încântat privitorii regali, alăturându-se regelui Charles al III-lea și membrilor familiei pentru ceremonia Trooping the Colour pentru a marca ziua de naștere oficială a monarhului.

Luna trecută, populara membră a familiei regale a făcut o actualizare a situației sale medicale, spunând că face progrese bune” în recuperarea sa.

Ea a adăugat că au existat zile bune și zile rele”, dar că, deși spera să participe la mai multe angajamente în timpul verii, a recunoscut că nu a ieșit încă din pădure”.

Este un weekend aglomerat pentru familia Wales. În timp ce Kate se află în sud-vestul Londrei pentru finala de tenis, soțul ei, prințul William, este așteptat la Berlin pentru finala UEFA Euro 2024 dintre Anglia și Spania.

Citește și