Kate Middleton l-a sunat pe Harry de ziua sa de naștere. Prințesa de Wales i-a trimis Ducelui un cadou „grijuliu”

Prințesa de Wales a fost forța motrice din spatele urărilor de ziua de naștere a Familiei Regale pentru Prințul Harry, conform The Independent.

Harry, care a împlinit recent 40 de ani, a primit urări călduroase de la Palatele Buckingham și Kensington cu ocazia aniversării, în ciuda înstrăinării sale continue de familie.

O sursă a declarat pentru revista Bella: „Kate a fost foarte mult forța motrice din spatele urărilor de ziua de naștere a lui Harry, pe măsură ce încet-încet își îndeplinește jurământul de a restabili un fel de pace și iertare înainte de a fi prea târziu”.

Insiderul a susținut că urările publice au fost însoțite de un apel telefonic din partea Prințesei și de un cadou „grijuliu” pentru Harry.

Acest lucru vine pe fondul unor noi afirmații că Meghan Markle este o „șefă” care ar prezenta „momente psihopate”, după ce actuali și foști membri ai personalului ei i-au apărat comportamentul. Un insider a declarat pentru The Daily Beast: „Au existat cu siguranță momente rele, chiar psihopate. Am văzut oameni certați în persoană și la telefon, făcuți să se simtă ca naiba.”

Un al doilea fost membru al personalului a catalogat-o pe Ducesă drept „narcisistă” și a spus că „faptul că angajații ei o laudă în reviste nu face decât să confirme acest lucru”.

Exit mobile version