• Kate a scris despre progresele sale în tratamentul chimioterapiei și despre cum aceasta a afectat viața ei și a soțului său, Prințul William.
  • Ea a anunțat că va participa la parada aniversară a Regelui Charles și speră să se alăture altor angajamente publice în timpul verii.
  • Actualizarea de vineri privind starea de sănătate vine în urma speculațiilor galopante despre tratamentul pentru cancer al lui Kate.

Kate Middleton le-a oferit urmăritorilor săi o actualizare pe rețelele de socializare, împărtășind prima fotografie de când a anunțat diagnosticul de cancer, scrie ET.

Kate Middleton s-a fotografiat în natură în prima fotografie a Prințesei de Wales de când și-a anunțat diagnosticul de cancer, pe 22 martie. Kate a intrat vineri pe rețelele de socializare pentru a le oferi urmăritorilor săi o actualizare lungă în care a împărtășit că va urma tratamentul „pentru încă câteva luni”.

Actualizarea a fost însoțită de o nouă fotografie în care prințesa, în vârstă de 42 de ani, se sprijină de un copac, îmbrăcată în blugi și un sacou bej.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

„Am fost uluită de toate mesajele amabile de susținere și încurajare din ultimele două luni. A făcut cu adevărat o diferență enormă pentru William și pentru mine și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai grele”, a scris Kate. „Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile rele te simți slab, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de faptul că te simți bine”.

„Tratamentul meu este în curs și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viața școlară, să petrec timp personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă”, a adăugat ea.

Acestea fiind spuse, Kate a anunțat, de asemenea, că va participa sâmbătă la parada aniversară a Regelui Charles, marcând prima ei apariție publică de când a anunțat diagnosticul de cancer.

„Aștept cu nerăbdare să particip la parada de ziua Regelui în acest weekend cu familia mea și sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură știind că nu sunt încă ieșită din impas”, a scris ea înainte de a-și încheia actualizarea mulțumind tuturor pentru „înțelegerea lor continuă”.

În martie, Kate a împărtășit că a suferit o intervenție chirurgicală abdominală la începutul acestui an și se credea că afecțiunea ei nu era canceroasă. Dar testele de după operație „au descoperit că fusese prezent un cancer”. La acea vreme, Kate a spus că a fost supusă unei „chimioterapii preventive” și că se afla „în primele etape ale acestui tratament”.

Kate nu a dezvăluit cu ce tip de cancer a fost diagnosticată. Cu toate acestea, peste tot unde merge Prințul William, oamenii continuă să îi ceară informații despre starea de sănătate. Așa a fost cazul săptămâna trecută, când s-a alăturat tatălui său, Regele Charles al III-lea, și Reginei Camilla la un eveniment de comemorare a 80 de ani de la Ziua Z.

Actualizarea de vineri privind starea de sănătate vine în urma speculațiilor galopante despre tratamentul pentru cancer al lui Kate.

Citește și