• Katie Price a atacat-o pe Taylor Swift în timp ce și-a împărtășit părerea despre turneul pe care vedeta pop îl va face în Marea Britanie cu The Eras Tour.
  • Katie Price s-a plâns de costul ridicat al biletelor pentru concertele lui Taylor Swift și a spus că nu suportă muzica acesteia, deși copiii ei o adoră.
  • Katie își propune să-și relanseze cariera pop și a împărtășit că se pregătește să devină antrenor de viață, lucrând cu mentorul Lewis Raymond Taylor, cunoscut sub numele de „The Psychopath Life Coach”.

Katie Price a atacat-o pe Taylor Swift în timp ce și-a împărtășit părerea despre turneul pe care vedeta pop îl va face în Marea Britanie cu The Eras Tour, scrie Mirror.

Mama a cinci copii, în vârstă de 46 de ani, s-a plâns de costul biletelor pentru concertele lui Taylor și de faptul că a fost nevoită să îi asculte cântecele, întrucât copiii ei adoră muzica – chiar în momentul în care Katie încearcă să își relanseze din nou cariera pop. Fostul model a răbufnit în cel mai recent episod al podcastului său, în timp ce a vorbit despre mania Swift.

În timp ce Katie își propune să intre în topurile pop, sora ei, Sophie, a citit o întrebare de la un ascultător, în care se cerea părerea lui Katie despre sosirea lui Taylor în Marea Britanie. Întrebarea era: „Ai vrea să mergi să o vezi pe Taylor?”.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Katie a fost directă cu răspunsul ei, deoarece nu s-a menajat: „Nu o suport deloc pe Taylor Swift și nu-mi place muzica ei, așa că nu mă interesează deloc”.

Katie a dezvăluit apoi câteva dintre motivele pentru care nu-i place muzica lui Taylor, spunându-le ascultătorilor: „Deși Bunny este obsedată de Taylor Swift”.

Sophie a fost de acord cu sora ei în privința faptului că nu simțea melodiile lui Taylor: „Nu mă atrage deloc, e în regulă, ceea ce face e grozav, dar nu pentru mine”.

Katie a adăugat apoi: „Și biletele ei sunt atât de scumpe. Cum se așteaptă ca oamenii care nu-și permit prea multe să facă rost de bilete?”.

Biletele pentru The Eras Tour variază între 200 și 700 de lire sterline per spectacol, despre care durează aproximativ trei ore și jumătate.

Pe lângă faptul că vrea să-și relanseze cariera pop, Katie a împărtășit că se pregătește să devină antrenor de viață, dar mentorul ei este un psihopat diagnosticat. Ea a spus că vrea să își continue viața și a cerut ajutorul lui Lewis Raymond Taylor, The Psychopath Life Coach, pentru a o ajuta.

Katie a spus: „Nu se poate inventa așa ceva! Când vezi povestea lui, nu te-ai gândi niciodată, nici într-un milion de ani, văzându-l în tinerețe, cum ar putea schimba lucrurile. El este un prim exemplu despre cum poți să treci printr-o perioadă cu adevărat nasoală și să schimbi lucrurile dacă te aduni și primești ajutorul de care ai nevoie”.

Vorbind despre perspectiva ca Katie să devină un antrenor de viață, Lewis a declarat pentru MailOnline: „Cred că o mulțime de oameni vor râde și vor glumi și vor spune: „Cum poate fi un psihopat un antrenor de viață? Cum poate fi Katie Price un antrenor de viață când s-a pus în această situație și în cealaltă?”. Dar trebuie să vă gândiți că Katie este în industrie de zeci de ani, încă inspiră oamenii și are încă milioane de adepți”.

Lewis se numește „Psychopath Life Coach” datorită faptului că a fost diagnosticat cu o tulburare de personalitate antisocială, despre care a spus că este termenul clinic care este asociat cu psihopatia.

Citește și