• Keanu Reeves și-a făcut debutul său profesionist în cursele cu motor la Indianapolis Motor Speedway.
  • Deși a avut o performanță modestă, Reeves are experiență anterioară în curse.
  • Actorul a concurat cu mașina BRZRKR nr. 92, care promovează romanul său grafic „The Book of Elsewhere”.

Actorul de la Hollywood Keanu Reeves a ieșit pe pistă în timp ce și-a făcut debutul profesionist în cursele cu motor într-un circuit celebru din SUA, scrie Sky News.

Keanu s-a învârtit pe iarbă fără să se accidenteze, în timp ce a concurat sâmbătă în Toyota GR Cup pe faimosul Indianapolis Motor Speedway. Reeves, în vârstă de 60 de ani, a ieșit de pe pistă la ieșirea din virajul nouă, puțin peste jumătatea cursei de 45 de minute, dar a revenit și a continuat să conducă, semnalând că nu a fost rănit.

După ce s-a calificat pe locul 31, a evitat o accidentare în primul tur la virajul 14 și a ajuns chiar și pe locul 21 înainte de a termina pe locul 25 din 35. Starul Matrix a colaborat cu un alt șofer celebru, Cody Jones din serialul sportiv Dude Perfect YouTube.

Recomandări

„TIMPUL S-A OPRIT”
SUD VS NORD
KEANU REEVES E PILOT
TESTE PENTRU CANCER
ATACURI ÎN LIBAN
ATAC ÎN GAZA

Toyota GR Cup este o serie de curse Toyota care se desfășoară înaintea evenimentului de mașini sport Indy 8 Hour din acest weekend. Reeves, care are o a doua cursă duminică, conducea mașina BRZRKR nr. 92. Nu este prima dată când concurează, deoarece a concurat anterior în cursa de celebrități Toyota Grand Prix of Long Beach, câștigând evenimentul în 2009.

Pasionat de sporturi cu motor, Reeves a prezentat seria de documentare din 2023, „Brawn: The Impossible Formula 1 Story”, despre ținuta Brawn GP F1, care a câștigat campionatele mondiale de piloți și constructori la mai puțin de un an de la înființare.

Actorul va participa marți la o proiecție de 30 de ani a unuia dintre cele mai cunoscute filme ale sale, „Speed”, alături de co-starul Sandra Bullock.

Citește și