• Rapperul a împărtășit vestea într-un videoclip YouTube care îl arată pe un teren de fotbal american în fața unui steag uriaș al SUA.
  • „Numele meu este Kendrick Lamar și voi cânta la Super Bowl LIX”, spune el în clip.
  • NFL a împărtășit un poster promoțional pe X care îl arată pe Lamar stând pe un teren de fotbal.

Kendrick Lamar va fi capul de afiș al spectacolului din pauza Super Bowl 2025 din New Orleans în februarie, scrie Music News.

Rapperul a împărtășit vestea într-un videoclip YouTube care îl arată pe un teren de fotbal american în fața unui steag uriaș al SUA.

„Numele meu este Kendrick Lamar și voi cânta la Super Bowl LIX”, spune el în clip. „Veți veni și voi? Sper că da”.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Apple Music și NFL au confirmat vestea într-un comunicat de presă, iar NFL a împărtășit un poster promoțional pe X care îl arată pe Lamar stând pe un teren de fotbal.

„Muzica rap este încă cel mai de impact gen până în prezent”, a spus Lamar într-o declarație însoțitoare. „Și voi fi acolo pentru a reaminti lumii de ce. Au ales-o pe cea potrivită”.

Seth Dudowsky, șeful departamentului de muzică al NFL, a adăugat: „Puțini artiști au influențat muzica și cultura la fel de profund ca Kendrick Lamar. De nenumărate ori, Kendrick și-a dovedit abilitatea unică de a crea momente care rezonează, redefinesc și, în cele din urmă, zguduie însăși fundația hip-hop-ului.”

Lamar a câștigat 17 premii Grammy de-a lungul carierei sale până în prezent.

Spectacolul din pauza Super Bowl a fost condus cel mai recent în 2024 de Usher, care a fost însoțit de Alicia Keys, H.E.R., will.i.am, Lil Jon, Jermaine Dupri și Ludacris.

Citește și