• Copiii lui Kim Kardashian vor ca ea să aibă o relație cu un streamer.
  • Kim Kardashian a fost soția lui Kanye West.
  • Odeil Beckham Junior este ultimul iubit al lui Kim Kardashian.

Cei patru fantastici din familia Kardashian vor să își salveze mama de singurătate. Kim Kardashian, fosta soție a lui Kanye West, a spus că cei patru copii ai ei i-au făcut o listă cu bărbați cu care ar trebui să iasă la o întâlnire. North, Saint, Chicago și Psalm au pus pe listă de potențiali tați jucători de baschet și streameri.

Kim Kardashian nu a vrut să divulge numele de pe listă, mai ales că le-a distrus speranțele copiilor în emisiunea lui Jimmy Fallon unde a vorbit despre asta. A anunțat pe toată lumea că ea nu e pregătită nici să mai iasă la întâlniri nici să înceapă o nouă relație după ce s-a despărțit de jucătorul de fotbal american Odeil Beckham Junior.

Kardashian are patru copii cu fostul ei soț, Kanye West, cunoscut acum ca Ye: North West, 11 ani, Saint West, 8 ani, Chicago West, 6 ani, și Psalm West, 5 ani.

Recomandări

23 DE ANI DE LA 9/11
A.I. ANALIZEAZĂ DEBATE-UL
TUNELURILE GROAZEI
E OFICIAL!
HARRIS VS. TRUMP
CINE A CÂȘTIGAT DEZBATEREA?

„Saint vrea ca eu să fiu cu orice jucător de baschet sau de fotbal”, a spus Kardashian, care a avut legături romantice cu sportivi, inclusiv cu fostul jucător NBA Kris Humphries, cu care s-a căsătorit pentru 72 de zile în 2011.

În februarie 2021, ea a intentat divorț de Ye, cu care a fost căsătorită timp de 12 ani. Vedeta „Keeping Up with the Kardashians” a avut apoi o relație de nouă luni cu comediantul Pete Davidson, care s-a încheiat în august 2022.

„Uneori mă gândesc: Cine va vrea vreodată să se întâlnească cu mine? Am patru copii, sunt în 40 de ani, știi? Doamne, cine o să vrea să se ocupe de drame?” a spus Kardashian.

Citește și