• Kim Kardashian a donat 1 milion de dolari pentru victimele din Armenia
  • Surorile Kardashian s-au alăturat organizației Armenia Fund, pentru strângere de fonduri 
  • Pe pagină de Instagram, Kim şi surorile ei au promovat iniţiativa

Kim Kardashian a donat 1 milion de dolari pentru oamenii care au fost afectaţi în conflictul din Armenia. Surorile Kardashian au făcut o organizaţie care să ajute oamenii nevinovaţi care au fost afectaţi de conflict.

Organizaţia pentru strângerea de fonduri se numeşte Armenia Fund, iar surorile Kardashian au postat fiecare, pe pagina de Instagram, câte un video care să atragă atenţia asupra situaţiei.

Kim anunţă că banii strânşi se îndreaptă direct către persoanele care au nevoie de hrană, adăpost, asistenţă medicală şi alte resurse care sunt greu de găsit în acest moment.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

,,Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de bărbaţii, femeile şi copiii curajoşi. Vreau ca toată lumea să-şi amintească că, în ciuda distanţei care ne separă, nu suntem limitaţi de graniţe şi suntem împreună o naţiune armeană globală” a spus Kim într-un videoclip dedicat cauzei.

În mod clar, Kardashienii depun eforturi. Printre celebrităţile din Armenia care au donat se află și Serj Tankian, cântăreţul care a donat 250.000 de dolari, şi pe faimoasa cântăreaţă şi actriţă, Cher.