• Singurul dintre copiii Kardashian/Jenner care are o pagină publică de socializare proprie este fiul lui Kourtney Kardashian și Scott Disick, Mason Disick, care are 14 ani.
  • Mason și-a creat un cont de Instagram în trecut prin care a răspândit bărfe despre familia sa.
  • Contul i-a fost închis, însă micuțul a sărit pe TikTok și a repetat greșeala.

Pe pagina sa de Instagram în această săptămână, Kim a împărtășit o captură de ecran a noii pagini a lui Saint și a scris: „În sfârșit i-am permis lui Saint să aibă un canal YouTube după ce a semnat un contract extins! lol Vă rugăm să vă abonați!!!” conform BuzzFeed News.

Kim Kardashian a fost întotdeauna atentă la social media, mai ales la lupta de a-și proteja copiii de comentariile răutăcioase sau întărâtoare ale fanilor. Pentru a se asigura că istoria nu se repetă, Kim l-a făcut pe fiul său, Saint, de numai 8 ani, să semneze un contract înainte să înceapă canalul de YouTube.

Cum arată „contractul amplu” între mamă și fiu:

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

„Contract între Saint West și Kim Kardashian

„Subiect: Canal YouTube. Eu, Saint West, sunt de acord să urmez regulile mamei mele pentru a avea un canal Youtube. Nu am voie să comentez nicio informație personală despre familie. Nu am voie să filmez nicio informație personală. Nu am voie să filmez în timp ce North înregistrează muzică. Trebuie să îi arăt mamei sau tutorelui meu toate videoclipurile înainte de a le posta. Îi dau permisiunea oricărui adult dacă mama spune să-mi șterg videoclipul din orice motiv. Dacă nu ascult de toate regulile, mama ar putea să-mi facă pagina privată sau să-mi șteargă contul”.

Kim a scris deasupra imaginii: „Saint a semnat un contract solid pentru acest canal YouTube. Ar fi bine să nu îl încalce”.

Citește și