Kim Kardashian vrea să divorțeze de Kanye West și ar fi depus deja actele în acest sens

Kim Kardashian vrea să divorțeze de Kanye West, conform surselor din presa americană, informează BBC. Cei doi sunt căsătoriți de 7 ani și au 4 copii.

Știrea că celebrul cuplu se va despărți a fost publicată prima dată de site-ul TMZ, după luni de speculații că mariajul este unul cu probleme.

Jurnaliștii americani spun că actele au fost depuse de Kim Kardashian, care cere custodia celor 4 copii.

Niciunul dintre cei doi nu a comenetat public informația.

Kim Kardashian a devenit faimoasă în anul 2007, când a găzduit o emisiune TV despre familia sa. „Keeping up with the Kardashians” a rămas un show extrem de popular, iar al 21-lea sezon va fi lansat anul viitor. Star-ul TV găsit succesul și în afaceri, de la aplicații pentru telefon, până la produse de make-up, averea sa fiind estimată de FOrbes la 780 de milioane de dolari.

Kanye West este unul dintre cei mai mari rapperi din ultimii 15 ai, cu mai multe premii Grammy câștigate. De asemenea, Kanye a lansat și mai multe linii vestimentare de lux.

Anul trecut, Kanye West a candidat la președinția SUA, având mai multe apariții publice care au atras controverse. Kim Kardashian a reacționat atunci și a spus că soțul ei suferă de tulburare bipolară, fiind o persoană „minunată dar complicată”.

Exit mobile version