• „Sunt mai mult decât încântată să anunț turneul Tension 2025”, a spus Minogue într-o declarație.
  • Datele din Marea Britanie includ spectacole în Glasgow, Newcastle, Manchester, Liverpool, Sheffield, Nottingham și Birmingham.
  • Minogue a anunțat prima dată vestea când și-a anunțat noul album, Tension II.

Kylie Minogue a anunțat cel mai mare turneu al său din ultimii zece ani – precum și un nou album. Turneul Tension al starului pop va începe în țara sa natală, Australia, înainte de a se îndrepta spre Asia și de a ajunge în Marea Britanie în mai 2025. Alte țări și date din Europa și America de Nord și de Sud urmează să fie anunțate în următoarele săptămâni, scrie Channel 103.

Aceasta vine după succesul uriaș de anul trecut cu hit-ul ei de senzație virală Padam Padam și albumul Tension, precum și o rezidență în Las Vegas și un mare spectacol la Hyde Park din Londra la începutul verii.

„Sunt mai mult decât încântată să anunț turneul Tension 2025”, a spus Minogue într-o declarație trimisă Sky News. „Abia aștept să împărtășesc momente frumoase și sălbatice cu fanii din întreaga lume, sărbătorind era Tension și nu numai!

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

„A fost o plimbare antrenantă până acum și acum, pregătiți-vă pentru prim-plan, pentru că voi chema Lights, Camera, Action… și va fi o mulțime de Padaming!”

Datele din Marea Britanie includ spectacole în Glasgow, Newcastle, Manchester, Liverpool, Sheffield, Nottingham și Birmingham, și două la O2 Arena din Londra.

Minogue a anunțat prima dată vestea când și-a anunțat noul album, Tension II, mai devreme astăzi – dezvăluind că continuarea va fi lansată în octombrie, cu single-ul principal, Lights Camera Action, care va fi lansat pe 27 septembrie.

Citește și