• Cântăreața a cântat vineri seara la ceremonia de deschidere a Jocurilor de la Paris.
  • Premierul francez Gabriel Attal a postat duminică seară pe TikTok un videoclip în care o salută pe cântăreața în vârstă de 38 de ani.
  • Gaga i l-a prezentat pe Polansky drept „logodnicul meu”.

Lady Gaga pare să fie logodită cu iubitul ei, Michael Polansky, după ce l-a prezentat ca „logodnicul meu” la Jocurile Olimpice, scrie Sky News.

Cântăreața a cântat vineri seara la ceremonia de deschidere a Jocurilor de la Paris. S-ar putea să fi dezvăluit – prin intermediul prim-ministrului francez – că ea și Polansky urmează să se căsătorească.

Premierul francez Gabriel Attal a postat duminică seară pe TikTok un videoclip în care o salută pe cântăreața în vârstă de 38 de ani și comentează prestația acesteia, înainte ca Gaga să i-l prezinte pe Polansky drept „logodnicul meu”.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

Gaga nu a confirmat dacă este logodită. Ea a fost văzută pentru prima dată cu antreprenorul Polansky, 46 de ani, la o petrecere de Anul Nou în Las Vegas în 2019. Cuplul a continuat să își confirme relația câteva luni mai târziu pe Instagram.

Prim-ministrul francez a postat videoclipul, care a fost filmat din tribunele unui eveniment de înot, cu legendă: „Mulțumesc Lady Gaga pentru performanța ta uimitoare la ceremonia de deschidere. A fost uluitoare”.

Gaga a interpretat primul act muzical la ceremonie, însoțită de o serie de dansatori care agitau pompoane roz pe treptele de-a lungul Senei, în timp ce cânta piesa Mon Truc en Plumes a lui Zizi Jeanmaire din 1961.

Într-o postare pe social media, ea a scris: „Mă simt atât de complet recunoscătoare că am fost rugată să deschid Jocurile Olimpice de la Paris 2024 în acest an”.

Citește și