• „Folie à Deux” este continuarea filmului din 2019, „Joker”, care a câștigat Leul de Aur la Veneția.
  • Filmul explorează teme profunde legate de identitate și relația dintre personajele principale, Joker și Harley Quinn.
  • „Joker: Folie à Deux” va avea premiera în cinematografe pe 4 octombrie.

Lady Gaga și Joaquin Phoenix s-au bucurat de aplauze în timp ce sequel-ul răufăcătorului Todd Phillips, „Joker: Folie à Deux” a fost aplaudată în picioare timp de 11 minute la Festivalul de Film de la Veneția, miercuri seară, scrie Variety.

La premieră, vedeta Harley Quinn a avut nevoie de ajutor pentru a putea umbla în rochia ei. La premieră au participat și nume mari precum Bryan Lourd, CEO CAA, și Mike De Luca, CEO Warner Bros. Pictures.

Pe măsură ce Gaga a coborât scările de la locul din balcon unde a vizionat filmul, ea a semnat autografe pentru fani.

Recomandări

ROMÂNIA, LOVITĂ DE PLOI
ISRAELUL VREA RĂZBOI CU LIBANUL
PUTIN VREA VICTORIA
BUCUREȘTI ATRAGE TALENTE
OPENAI SE DESCHIDE MAI MULT
HAI LA ARENA ELEVILOR!

Adulația a fost prea mult pentru Phoenix, care a părăsit sala după nouă minute de aplauze. El și Gaga au purtat o conversație profundă în timpul ovațiilor în picioare, discutând aparent despre film. De asemenea, Gaga și-a îmbrățișat logodnicul, Michael Polansky, de două ori în timpul festivității.

„Folie à Deux” este continuarea filmului lui Phillips din 2019, „Joker”, care a avut, de asemenea, premiera la Veneția și a câștigat prestigiosul Leu de Aur al festivalului. Filmul a continuat să devină al șaselea cel mai bine încasat film al anului și a câștigat premiile Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui Phoenix și pentru partitura originală pentru Hildur Guðnadóttir. Filmul a primit un total de 11 nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, devenind primul film DC Comics care obține acest lucru.

Gaga a venit ultima dată la Festivalul de Film de la Veneția în 2018 cu „A Star Is Born” al lui Bradley Cooper, care a primit o ovație în picioare de opt minute, dând startul campaniei sale de premiere.

„Joker 2” îi are în distribuție și pe Brendan Gleeson, Catherine Keener și Zazie Beetz și va avea premiera în cinematografe pe 4 octombrie de la Warner Bros.

Citește și