• Hamilton a început să concureze în Formula Renault Winter Series la începutul anilor 2000.
  • Charles Leclerc adună anul acesta Premiu de la Monaco și Marele Premiu al Italiei.
  • Lando Norris are cursele de F1 sunt în ADN-ul lui, întrucât și tatăl lui a fost pilot de curse.

Sunt rapizi pe șosele, dar și frumoși! Piloții de Formula 1 îmbin viteza cu eleganța. Și știu că ești familiarizat cu Lewis Hamilton, Charles Leclerc și Daniel Ricciardo, dar seria este plină de oameni care sunt plini de farmec. Deci, cine e în poll position la frumusețe?

Cum arată topul?

Lewis Hamilton. Britanicul a început să concureze în Formula Renault Winter Series și Formula ThreeEuro Series la începutul anilor 2000, debutul în F1 a avut loc ân 2007. Are un record de șapte campionate mondiale — doar Michael Schumacher mai are acest rezultat.

Charles Leclerc, are 26 de ani și toată viața înainte. El are două victorii în anul acesta – una din Marele Premiu de la Monaco și al doilea din Marele Premiu al Italiei.

Recomandări

SUA AJUTĂ ISRAELUL
ORBAN VS. LEYEN
STARSHIP FLIGHT 5 MISSION
CE E ÎN TREND?
CINE TE ÎNVAȚĂ SĂ ASCULȚI?
CEI 2 S: SEX&SPORT

Are 26 de ani are și Goerge Russel. Nativ Britanic este o senzație, mai ales printre domnișoare. Dar stați liniștite, din păcate Russel este luat. Norocoasa? Carmen Montero Mundt – studii – management.

Înainte de locul 4, trebuie să dăm niște credite pentru: Logan Sargeant, Kevin Magnussen, Sergio Peréz, Lando Norris, Carlos Sainz Jr., Pierre Gasly și Daniel Ricciardo.

Și locul patru. c. Cursele de F1 sunt în ADN-ul lui, întrucât și tatăl lui a fost pilot de curse. Și priceperea la curse se vede. Verstappen este campionul mondial al piloților de Formula 1, care a câștigat titlul timp de trei ani consecutiv, din 2021 până în 2023 pentru
Red Bull Racing.

Citește și