• „Freaky Friday 2” este programat să ajungă în cinematografe în 2025, contrazicând zvonurile că ar fi o lansare exclusivă pe Disney+. 
  • Disney a lansat o primă imagine din culisele producției, confirmând că filmările au început oficial.
  • Alături de Lohan și Curtis, în sequel vor reveni mai mulți membri ai distribuției originale, precum Mark Harmon, Chad Michael Murray și Rosalind Chao.

Lindsay Lohan și Jamie Lee Curtis sunt în sfârșit din nou împreună pe platourile de filmare, deoarece Disney a lansat o primă imagine din culisele producției filmului „Freaky Friday 2”, ale cărui filmări au început oficial. Lohan și Curtis își reiau rolurile Anna și, respectiv, Tess Coleman, scrie Variety.

Disney nu a anunțat încă detalii despre film, dar studioul a confirmat că „Freaky Friday 2” va apărea în cinematografe în 2025. Zvonurile că sequel-ul ar putea fi exclusiv pentru Disney+ nu sunt adevărate. Filmul original a avut încasări de 160 de milioane de dolari în cinematografele din întreaga lume.

Alături de Lohan și Curtis în sequel se vor întoarce membrii distribuției Mark Harmon, Chad Michael Murray, Christina Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong, Stephen Tobolowsky și Rosalind Chao. Printre noii membri ai distribuției se numără Julia Butters, Manny Jacinto, Maitreyi Ramakrishnan și Sophia Hammons.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

În timp ce Lohan și Curtis au vorbit foarte puțin despre „Freaky Friday 2” în cea mai mare parte a anului 2023, abia în luna martie a acestui an Disney a anunțat oficial că filmările vor avea loc. Nisha Ganatra este regizoarea filmului. Ea a regizat cel mai recent episoade din Hulu „Welcome to Chippendales” și lungmetrajele „The High Note”, cu Dakota Johnson și Tracee Ellis Ross, și „Late Night”, cu Mindy Kaling și Emma Thompson.

Curtis a stârnit interesul pentru un al doilea film „Freaky Friday” atunci când a declarat pentru „The View” în octombrie 2022 că le-a scris personal celor de la Disney despre dorința de a face o continuare. Producătorul filmului original, Andrew Gunn, se întoarce pentru continuarea filmului, alături de fosta executivă Disney Kristin Burr.

Citește și