• Linkin Park va lansa un nou album intitulat „From Zero”
  • Single-ul „The Emptiness Machine” va fi prima piesă nouă a trupei de la decesul lui Bennington din 2017
  • Emily Armstrong, noua solistă a trupei, a spus: „One Step Closer a fost cântecul pentru mine și mi-am zis: ‘Asta vreau să fac.

Trupa rock americană Linkin Park a anunțat că o nouă solistă, Emily Armstrong, li se va alătura pentru noul lor album și turneu mondial, scrie BBC.

Membrii trupei demonstrează puterea de a continua prin noul album cu titlul „From Zero”, după ce fostul solist al grupului, Chester Bennington, și-a luat viața în 2017. Armstrong se va alătura membrilor Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix și Joe Hahn pentru viitoarele proiecte ale trupei.

Solista va împărți șcena vocală cu Shinoda, în timp ce Colin Brittain se va alătura, de asemenea, ca noul baterist al grupului.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Cine este Emily Armstrong și de ce are trupa un nou baterist?

Armstrong a crescut în Los Angeles și este cunoscută mai ales ca solistă a trupei alt-rock Dead Sara pe care a co-fondat-o împreună cu chitarista Siouxsie Medley în 2005.

Într-un interviu pentru Billboard, Amstrong și-a amintit de impactul pe care l-a avut asupra ei albumul „Hybrid Theory” al trupei Linkin Park din anul 2000: „Eram într-o trupă când a apărut albumul”, și-a amintit ea. „One Step Closer a fost cântecul pentru mine și mi-am zis: ‘Asta vreau să fac. Ca și cântăreață, vreau să fiu capabilă să țip‘. „Acel album a fost totul – l-am ascultat de un trilion de ori.” declară artista.

Într-o eră dominată de artiști solo, Linkin Park este una dintre cele mai de succes trupe din era streaming-ului. Este singura trupă care figurează în topul Spotify al celor mai difuzate 10 albume din toate timpurile, colecția lor de greatest hits Papercuts atrăgând mai mult de 9 milioane de difuzări pe zi.

Brittain, care a lucrat anterior cu trupele rock Papa Roach și All Time Low, îl va înlocui pe fostul baterist al trupei, Rob Bourdon. Mike Shinoda a explicat: „Rob ne-a spus la un moment dat, cred că acum câțiva ani, că vrea să pună ceva distanță între el și trupă. Și am înțeles asta, era deja evident. A început să apară mai puțin, să fie mai puțin în contact, și știu că și fanii au observat asta. Așa că pentru mine, ca prieten, a fost trist, dar, în același timp, vreau să facă orice îl face fericit și, evident, toată lumea îi dorește tot binele.” a declarat artistul pentru Billboard.

Primul spectacol live de la moartea lui Chester

Noul turneu mondial al trupei va vizita Los Angeles, New York, Hamburg, Seul și Londra în această lună, iar Bogota în noiembrie. Turneul va fi primul lor spectacol live de la moartea lui Bennington în 2017, la vârsta de 41 de ani.


Noul lor album va fi precedat de un single, intitulat „The Emptiness Machine”, prima piesă nouă a grupului de la moartea lui Bennington.

Citește și