Lucruri neștiute despre 50 Cent. 5 greșeli care i-au adus falimentul celebrului rapper

50 Cent a făcut o serie de greşeli cu banii de-a lungul anilor, cu toate acestea, lucrează din greu pentru a ieşi din mizeria in care a intrat.

La începutul anilor 2000, 50 Cent a fost rapperul cu cea mai rapidă ascensiune muzicală. A avut o serie de hit-uri şi a urcat rapid spre faimă. Aflat în vârful carierei datorită muzicii, a profitat și a făcut o serie de afaceri şi investiţii. A avut succes cu Vitamin Water şi, pentru o vreme, şi linia sa de îmbrăcăminte a mers foarte bine. Cu toate acestea, 50 Cent şi-a lăsat bogăţia să-i ajungă la cap și şi-a cheltuit banii prostește.

5. A mințit în privința unei posibile averi din Bitcoin

În ianuarie 2014, rapperul s-a lăudat pe rețelele sociale că a primit ca plată 700 de monede Bitcoin pentru albumul lui: Animal Ambition. 50 Cent s-a lăudat  pe Instagram că 700  bitcoin ar valora  între 7 şi 8,5 milioane de dolari, pe măsură ce valoarea Bitcoin a crescut. 50 Cent a declarat ulterior unei instanţe că nu a deţinut niciodată şi nu deţine niciun Bitcoin şi nici nu are un cont Bitcoin.

4. A depus cererea de faliment

În 2015, lumea muzicală şi fanii 50 Cent au fost şocaţi când a anunţat că solicită falimentul. Când rapperul a depus cererea pentru capitolul 11, el a citat că avea aproximativ 36 de milioane de dolari datorii şi mai puţin de 20 de milioane de dolari în active. Drept urmare, a lucrat cu un judecător pentru a crea un plan de rambursare a datoriei de 23 de milioane de dolari pe o perioadă de cinci ani. Datorită plăţii dintr-un proces de malpraxis juridic, 50 Cent a reuşit să îşi achite datoria mult mai repede decât cei cinci ani alocaţi.

3. Linia vestimentară a eșuat

În 2003, 50 cent a înființat o linie de îmbrăcăminte numită G-Unit Clothing, după grupul de hip hop pe care l-a format.  Îmbrăcămintea G-Unit a fost extrem de populară când a apărut pentru prima dată, iar 50 Cent a adunat mulţi bani datorită acesteia. Cu toate acestea, în 2008, a rupt legăturile cu Marc Ecko Enterprises şi, din păcate, linia nu a funcţionat la fel de bine de atunci. Linia de îmbrăcăminte care a fost odată în multe magazine, este vândută doar online.

2. Rapperul nu şi-a putut permite casa

În 2015, 50 Cent s-a declarat în faliment cu datorii de 36 de milioane de dolari şi proprietăţi în valoare de 20 de milioane de dolari. La scurt timp, rapperul a postat pe Instagram o fotografie în care a scris cuvântul „lefter” din bancnote de o sută de dolari. Când fotografia a fost adusă în discuţie la proces, avocaţii lui 50 Cent au declarat că „banii din fotografie nu erau reali”. La începutul lui 2017, 50 Cent a iesit din faliment după ce a achitat datoriile de 22 de milioane de dolari.

1. A fost obligat să plătească 7 milioane de dolari femeii pe care a defăimat-o

Rapperul 50 Cent a pierdut un proces intentat de Lavonia Leviston, partenera rivalului său Rick Ross, femeia acuzându-l că a publicat online o înregistrare video în care aceasta este umilită de un fost iubit, iar cântăreţul a fost obligat iniţial să-i plătească acesteia daune de 5 milioane de dolari, suma fiind crescută la 7 milioane de dolari după apel.

Exit mobile version