• Macanache a încurcat publicul Beach Please cu cel de la Neversea.
  • Macanache a înjurat și a oprit show-ul pentru că fanii îi cereau apă.
  • Eriak Isac a zis pe scena de la Arad că se simte bine în Timișoara.
  • Prețurile cazărilor din Costinești s-au mărit din cauza festivalului.
  • O cazare pentru 3 nopți în Costinești cu vedere la mare costă 3.000 €.
  • Organizatorii Beach Please au montat 250 de corturi pentru petrecăreți.
  • Oamenii care vor să vină în Costinești nu mai găsesc cazări.
  • Selly a adus la festival un tramvai vechi Tatra de la București.

Macanache calcă pe urmele lui Biden – artistul a uitat la ce festival cântă! A încurcat publicul sau festivalul? Macanache și-a întâmpinat fanii de la Beach Please cu urarea: Sunteți aici Neversea? În mijlocul concertului artistul a oprit show-ul și a început să înjure fanii care cereau apă. A zis că nu este „magazin cu apă” și a adăugat că este aici ca să cânte, iar cine vrea apă, să plece să-și cumpere.

Macanache se crede la Nevsersea, iar Erika Isac încurcă Aradul cu Timișoara. Erika a participat la Festivalul Berii de la Arad și după 10 minute de când urcase pe scencă, a spus că se simte ca în rai la… Timișoara. Artista și-a dat seama de greșeală și s-a corectat, apoi și-a continuat show-ul.

A apărut prima tranșă de bilete pentru ediția de anul viitor a festivalului Beach Please. Dacă vrei să îți iei biletul cu 400 de lei grăbește-te! Ai timp până mâine! Și dacă îți iei bilet pentru anul următor, uită-te și de cazare din timp! Cazările din Costinești au ajuns să coste și 3.000 de euro pentru 3 nopți. Festivalul a făcut prețurile să explodeze, iar cei care nu merg la Beach Please își găsesc cu greu cazare liberă. Corturile sunt cea mai bună soluție – organizatorii festivalului au montat 250 de corturi pentru petrecăreți.

Este a doua zi de Beach Please, iar surprizele continuă! Selly a adus un tramvai vechi Tatra de la București așa cum le promisese fanilor – l-a vopsit în culorile specifice festivalului și a scris cu graffiti numele artiștilor de la festival. Smiley, Travis Scott, Wiz Khalifa și Killa Fonic se vor urca în același tramvai. În seara asta vor fii pe scena principală Don Oliver, Gucci Mane, Anitta alături de alți artiști.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Citește și