• Doi fani au dat-o în judecată pe Madonna după concertul din Brooklyn.
  • Artista a întârziat cu mai mult de două ore până să urce pe șcenă.
  • Madonna „are o istorie lungă de a începe concertele cu întârziere, uneori cu câteva ore ”.

Doi fani Madonna au dat-o în judecată pe cântăreața americană, pentru că a întârziat cu mai mult de două ore la un spectacol luna trecută la New York, potrivit documentelor judecătorești.

Michael Fellows și Jonathan Hadden susțin că artista în vârstă de 65 de ani nu a urcat pe scena de la Barclays Center din Brooklyn decât la ora 22:45, pe 13 decembrie 2023 – la două ore și 15 minute după ora de începere programată, scrie BBC.

Artista a urcat pe șcenă cu peste două ore întârziere

Cei doi afirmă că spectacolul trebuia să înceapă la 20:30, însă a fost dat startul la mult prea târziu, terminându-se în jurul orei 01:00. Acest lucru i-a lăsat pe fani cu opțiuni „limitate de transport public, de ride-sharing” sau „costuri crescute de transport public și privat la acea oră târzie”, au scris avocații Richard Klass și Marcus Corwin. Mulți spectatori spun că „nu ar fi plătit biletele” dacă ar fi știut că se va termina atât de târziu.

Recomandări

MACRON: „A VENIT TIMPUL UNEI ALIANȚE LARGI”
BARDELLA ACUZĂ EXTREMA STÂNGĂ
ANGLIA-SLOVACIA 2-1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
ROMÂNIA, PE LOCUL 5 LA SUSȚINĂTORI

Întrucât spectacolul a avut loc într-o seară de miercuri, fanii a continuat, susținând că mulți dintre cei care au asistat la el au trebuit „să se trezească devreme pentru a merge la serviciu și/sau să se ocupe de responsabilitățile ce țin de familie a doua zi”.

Regina muzicii pop figurează ca acuzată sub numele Madonna Louise Ciccone, alături de promotorii de evenimente Live Nation și Barclays Center. Acuzații nu au furnizat nicio notificare deținătorilor de bilete că aceste concerte vor începe mult mai târziu decât ora tipărită pe bilet, ceea ce a dus ca cei prezenți să aștepte ore în șir”, se arată în document.

Fellows și Hadden au susținut că au „suferit prejudicii reale” din cauza întârzierilor Madonnei, care includ, dar „nu se limitează” la „supărare, hărțuire, timp, frustrare și furie”.

Madonna, notorie pentru că întârzie la concerte

Turneul marchează 40 de ani de carieră în industria muzicală și trebuia să înceapă inițial în Canada, dar a fost amânat după ce cântăreața s-a îmbolnăvit de o infecție bacteriană gravă la sfârșitul lunii iunie.

Artista este notorie pentru astfel de întâmplări nefericite. Alte concerte din cadrul turneului Celebration Tour au inceput cu intarziere, iar fanii au intrat pe retelele de socializare pentru a împărtăși momentul în care vedeta ar fi urcat pe scena, în comparație cu ora programată.

De asemenea, actele instanței spun că Madonna „are o istorie lungă de a sosi și de a începe concertele cu întârziere, uneori cu câteva ore întârziere”, citând exemple, inclusiv „turul ei Rebel Heart din 2016, turneul ei Madame X din 2019-2020 și turneele anterioare, în care Madonna continuu. și-a început concertele cu peste două ore întârziere”.

n același an, Madonna a împărtășit o postare a ei live pe scenă, în care le-a spus fanilor: „Este ceva pe care trebuie să înțelegeți cu toții. Și anume că o regină nu întârzie niciodată”.

Citește și