• Madonna a sosit la prezentarea săptămânii modei Dolce & Gabbana din Milano, stârnind ovații din partea mulțimii.
  • Spectacolul, intitulat „Italian Beauty”, a fost inspirat de garderoba turneului său „Blonde Ambition” din 1990.
  • Designerii au dedicat colecția Madonnei, subliniind influența ei semnificativă asupra carierei lor.

Traficul s-a oprit sâmbătă după-amiază la Milano, când Madonna a sosit la prezentarea săptămânii modei Dolce & Gabbana, stârnind ovații din partea unei mulțimi de aproximativ 1.000 de oameni. Cântăreața, un oaspete de marcă și prietenă de lungă durată a designerilor Domenico Dolce și Stefano Gabbana, a fost ultima care a ajuns la eveniment, purtând o rochie din dantelă neagră din cea mai recentă colecție a brandului, completată cu o coroană aurie.

Spectacolul, intitulat „Italian Beauty”, a fost inspirat de garderoba turneului „Blonde Ambition” din 1990, creată de Jean Paul Gaultier. Modelele au coborât pe un podium elegant, îmbrăcând bustiere conice și peruci blonde, evocând stilul iconic al Madonnei din acea perioadă. Colecția a inclus rochii creion cu corsete, supraposerii din dantelă și pantaloni largi, toate inspirate de stilul din videoclipul „Vogue”.

Designerii Dolce & Gabbana au dedicat spectacolul Madonnei, exprimându-și admirația față de influența ei asupra carierei lor. „Madonna a fost întotdeauna vedeta noastră. Datorită ei, multe lucruri din viața noastră s-au schimbat”, au subliniat aceștia. Spectacolul a fost o celebrare a legăturii lor de lungă durată, iar designerul Jean Paul Gaultier, deși nu a fost implicat direct în realizarea colecției, continuă să colaboreze cu artista, fiind raportat că lucrează la un lungmetraj animat în care Madonna va juca.

Recomandări

LIBAN ATACĂ CU 100 RACHETE
ZILELE BUCUREȘTIULUI
IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA

Citește și