Madonna s-a întors în studioul de înregistrări pentru o nouă piesă. Artista colaborează cu producătorul Stuart Price

Madonna s-a întors în studioul de înregistrări cu producătorul Stuart Price pentru a lucra la o nouă piesă.
Regina muzicii pop a mai lucrat cu Price în 2005 la cel de-al 10-lea album clasic al său, „Confessions On A Dance Floor” – care a produs unul dintre cele mai emblematice single-uri ale sale, Hung Up – iar cei doi s-au reunit anul trecut pentru turneul epic „Celebration World Tour”, scrie Retro Pop Magazine.

Pe măsură ce începe să lucreze la continuarea albumului „Madame X” din 2019, Madonna a intrat pe Instagram pentru a împărtăși instantanee în studio, iar sursele au declarat pentru rubrica Bizarre din The Sun că superstarul este „gata să pună jos câteva melodii noi”. „Stuart a fost creditat că a ajutat-o pe Madonna să revină la formă cu albumul lor «Confessions», așa că pentru ea să înceapă să lucreze din nou cu el este extrem de interesant”, au împărtășit acestea.

„Au trecut cinci ani de când a lansat Madame X, care a fost un album conceptual, iar Madonna este pregătită să lanseze câteva melodii noi. Lucrul cu Stu în turneul ei a reaprins scânteia”.

Anul trecut, Price a dezvăluit cum a ajuns să lucreze din nou cu interpretul hit-ului Express Yourself la spectacolele dedicate celei de-a 40-a aniversări, în urma unui apel telefonic cu legenda pop.

„Când a anunțat turneul greatest hits, am sunat-o doar pentru a-i spune: ‘Felicitări, cred că este o idee grozavă’”, a spus el. „Iar ea a spus: ‘Tocmai mă gândeam la tine și m-am gândit că ai fi persoana perfectă cu care să lucrez la asta’.

Exit mobile version