• Madonna s-a despărțit de iubitul ei, boxerul Josh Popper, după ce a petrecut șapte luni în turneul mondial Celebration.
  • Cei doi au avut puțin timp împreună, iar programul aglomerat al Madonnei a dus la răcirea relației lor.
  • Despărțirea a fost confirmată de o sursă anonimă pentru Sun, dar cei doi rămân prieteni.

Madonna s-a despărțit de iubitul ei boxer Josh Popper după ce a petrecut ultimele șapte luni pe drum în turneul mondial Celebration, scrie The Standard.

Cuplul nu a reușit să petreacă prea mult timp împreună, de când senzația pop, în vârstă de 65 de ani, a părăsit Londra în octombrie anul trecut pentru a interpreta un mix eclectic al catalogului ei pe tot globul.

Madonna l-a întâlnit prima dată pe Popper, care este cu 35 de ani mai tânăr, când a început să-i dea fiului ei lecții de box.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

O sursă a declarat pentru Sun: „Madonna abia l-a văzut pe Josh de luni de zile, deoarece programul ei era atât de agitat. Lucrurile pur și simplu s-au stins”.

„Nu există cu adevărat sânge rău – încă se iubesc unul de celălalt”.

„În acest moment, relația lor nu pare fezabilă și au răcit lucrurile, dar rămân prieteni.”

Popper a apărut pe imagini în turneul mondial al cântăreței în timpul melodiei „Erotica” și chiar i s-a alăturat pe scenă în timpul unui spectacol la Brooklyn în decembrie.

Boxerul, care antrenează la studioul său din New York, a postat ultima oară despre Madonna de Ziua Îndrăgostiților, când a distribuit fotografii cu ei împreună pe Instagram cu legenda: „Missing Portugal”.

La începutul acestei luni, Madonna și-a susținut cel mai mare spectacol vreodată, încheind turneul mondial Celebration în fața a 1,6 milioane de fani cu bilete gratuite pe plaja Copacabana din Rio.

În ciuda faptului că a început cu 50 de minute întârziere, Madonna a împachetat peste 20 de cântece din 15 albume în spectacolul ei și i s-a alăturat pe scenă starului de origine latină, Anitta, pentru a cânta „Vogue”.

Spectacolul de la Copacabana și-a micșorat numărul record de 130.000 de persoane din Parc des Sceaux din Paris în 1987.

Echipa Madonnei nu a răspuns când a fost abordată de Sun pentru a comenta despre despărțire.