• Line-up-ul cuprinde 11 scene cu peste 230 de artişti, cu nume precum Massive Attack, Chase & Status Live sau Sean Paul.
  • Sean Paul, unul dintre cei mai prolifici artiști dancehall din toate timpurile, este surpriza ediției.
  • Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz.

În mai puțin de 24 de ore începe mult așteptatul festival Electric Castle 2024. Castelul Banffy adună și anul ăsta mii de fani ai muzicii din întreaga lume. Line-up? Impresionant! – Promisiuni? 5 zile de muzică, distracție și experiențe de neuitat. Când? Miercuri ora 14:00! Line-up-ul cuprinde 11 scene cu peste 230 de artişti, cu nume precum Massive Attack, Chase & Status Live sau Sean Paul.

Sean Paul, unul dintre cei mai prolifici artiști dancehall din toate timpurile, este surpriza ediției. Palmaresul în hit-uri (1.2 miliarde de ascultări doar in 2023) și premii (Grammy, AMA, Billboard) spune mult mai multe despre ambiție, talent și puterea de a crea un brand.

În registrul opus, Paolo Nutini vine cu un cocktail de rock și soul, o voce care răscolește emoții și peste 20 de ani de carieră care i-au adus milioane de fani.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

„Încă de ieri îi avem pe primii festivalieri alături de noi, cazați în camping. Anul acesta este prima oară când am deschis atât de repede campingul. Noi am pornit de la un festival de patru zile. După câțiva ani, am decis să îl facem de cinci zile și anul acesta, experiența de camping va fi de o săptămână. Oficial, deschidem festivalul mâine la ora 14.00. Ne așteptăm la peste 240.000 de participanți”, a explicat Renate Roca, PR. Electric Castle, la Aleph News.

Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, Kungs, Todd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival.

Citește și