• Peste 50.000 de persoane au participat ieri la concertul Coldplay.
  • Chris Martin spune că a fost șocat de huiduielile fanilor miercuri seară.
  • Chris Martin i-a rugat pe fani ieri să-l huiduie, în glumă, timp de 5 secunde.
  • Chris Martin l-a invitat din nou pe Babasha pe scenă.

Hai că a doua oară a fost cu noroc. Aseară, peste 50.000 de oameni au dansat din nou pe ritmurile diverse ale celor de la Coldplay.

Ieri, toată țara a fiert la foc după ce solistul trupei Coldplay, Chris Martin, l-a invitat să cânte pe scenă pe manelistul Babasha. Întrebarea care era pe buzele tuturor – Vor fi manele și a doua zi? Cântărețul a ținut să lămurească situația. „Inițial am fost șocat, apoi m-am întristat. Apoi m-am dus la culcare și mi-am dat seama că voi sunteți publicul nostru, și că vă iubim necondiționat. Nu puteți face nimic să ne supărați”, a spus solistul. Apoi le-a cerut, în glumă, fanilor, să-l huiduie.

„Aș vrea să schimbăm ceva. Ieri au fost câtiva oameni care au huiduit, dar nu m-au impresionat. Aș vrea ca pentru 5 secunde să huiduți mai tare și mai bine decât ieri ca să aud. Haideți acum….Asta e un huiduit pe cinste, cel mai bun de până acum.”

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
MEDVEDEV AMENINȚĂ SUA
CUM S-AU DESCURCAT ELEVII LA MATE?
3 DE LA USR VOR LA PALATUL COTROCENI

După incidentul de pe scenă, manelistul Babasha a strâns în 24 de ore 1,1 milioane de vizualizări în plus pe Youtube și peste 50.000 de urmăritori pe Instagram. Dacă prima dată s-a lăsat cu huiduit, a doua oară manelistul a fost aplaudat, iar mulțimea a fredonat piesa în tandem cu el. La final, Babasha a fost aplaudat, iar membrii Coldplay l-au îmbrățișat pe tânărul de 22 de ani.

După atmosfera incendiară de la concert mulțimea s-a răcorit, la propriu. A urmat o furtună care a ținut mai bine de o oră. A plouat torențial, cu grindină. Traficul a fost îngreunat, iar străzile s-au umplut cu apă. Oamenii s-au adăpostit pe unde au putut, iar cei mai curajoși s-au aventurat prin băltoace.

Citește și