• „Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama în acest weekend”, a declarat Carey luni.
  • „Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi”.
  • Cântăreața câștigătoare a premiului Grammy a spus că se simte binecuvântată că a petrecut timp cu mama ei în săptămâna dinaintea morții sale.

Mama lui Mariah Carey, Patricia, și sora sa, Alison, au murit în aceeași zi, în weekend, a anunțat cântăreața americană într-o declarație, scrie BBC.

„Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama în acest weekend”, a declarat Carey luni. „Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi”.

Cântăreața câștigătoare a premiului Grammy a spus că se simte binecuvântată că a petrecut timp cu mama ei în săptămâna dinaintea morții sale și a cerut intimitate. Nu au fost publicate alte detalii cu privire la cauzele decesului.

Recomandări

E VINOVAT
A.I. VA PREZICE PANDEMIILE
VINE VREMEA RECE
ELEVII ÎNVAȚĂ CU A.I.
OLD BUT GOLD
ÎNCEPE WOMEN RALLY

Patricia, în vârstă de 87 de ani, era o fostă cântăreață de operă și antrenor vocal de origine irlandezo-americană. În memoriile din 2020 ale lui Carey, The Meaning of Mariah Carey, cântăreața câștigătoare a cinci premii Grammy și-a detaliat relația complicată cu mama sa, spunând că aceasta i-a provocat „atât de multă durere și confuzie”.

Carey, în vârstă de 55 de ani, a declarat că între ele a apărut competiția. Gelozia profesională „vine cu teritoriul succesului, dar când persoana este mama ta și gelozia este dezvăluită la o vârstă atât de fragedă, este deosebit de dureros”, a adăugat ea.

Dar ea a vorbit, de asemenea, despre dragostea profundă pe care a avut-o pentru mama ei, scriind în dedicație: „Pentru Pat, mama mea, care, prin toate acestea, cred că a făcut tot ce a putut mai bine. Te voi iubi cât de mult voi putea, întotdeauna”.

Citește și