• Câștigătoarea premiului Grammy recunoaște că inițial nu a fost sigură că va face un album de Crăciun atunci când casa ei de discuri i-a propus acest lucru.
  • „Am fost un pic reticentă”, își amintește ea.
  • Albumul său, „Merry Christmas” împlinește 30 de ani luna aceasta.

Mariah Carey se bucură de faptul că a devenit sinonimă cu Crăciunul din punct de vedere cultural – în parte datorită longevității cântecului său emblematic „All I Want for Christmas Is You” și a omniprezenței sale în fiecare an, când se apropie sărbătorile.

Câștigătoarea premiului Grammy recunoaște că inițial nu a fost sigură că va face un album de Crăciun atunci când casa ei de discuri i-a propus acest lucru. „Am fost un pic reticentă”, își amintește ea, reflectând asupra albumului său, «Merry Christmas», care împlinește 30 de ani luna aceasta.

Înaintea apariției sale la American Music Awards de duminică și a viitorului turneu de Crăciun care va începe în noiembrie, Carey a vorbit cu Associated Press despre sfatul pe care l-ar da tinerilor artiști care navighează spre faimă și despre utilizarea cântecului ei, „Always Be My Baby”, în comedia horror a lui Ari Aster din 2023, „Beau Is Afraid”.

Recomandări

ÎNCĂ 3 PENTRU COTROCENI
POSIBILA RIPOSTĂ
PRIZONIERII MOR ÎN RUSIA
UE CREȘTE TARIFELE PENTRU EV
CONSECINȚELE INUNDAŢIILOR
SPACE SAND

Fiind întrebată despre sfatul pe care l-ar da tinerilor la început de drum, Mariah Carey a spus: „Am trecut prin partea mea de drame și nu este distractiv pentru că crești cu gândul: Vreau să fiu faimos. Sfatul meu ar fi să încerci din răsputeri să intri în această industrie cu dragoste pentru talentul tău sau pentru ceea ce este cu adevărat real pentru tine. Știi, dacă vrei să fii faimos. Vreau să umblu cu acei oameni, oricine ar fi ei, oamenii celebri, atunci probabil că nu este cea mai bună idee”.

Citește și