• Valentin Stan a fost invitatul lui Marius Tucă în emisiunea „Marius Tucă Show”.
  • Valentin Stan: „Chiar cei care vor să oprească pelerinajele încalcă legea”.
  • Valentin Stan: „Dragi români, asta aveți în capul țării: un impostor, un om care nu cunoaște documentele”.

Valentin Stan a fost invitatul lui Marius Tucă în emisiunea „Marius Tucă Show”. Valentin Stan a vorbit despre granturile alocate României și despre pierderea României din cauza împrumuturilor.

O altă temă abordată de Valentin Stan a fost reprezentată de diferențele generate de culoarea politică, în cazul greșelilor de exprimare făcute de politicienii români.

Valentin Stan a vorbit și despre situația românilor care vor să meargă la biserică, dar autoritățile interzic acest lucru, deși oamenii sunt chemați la vot.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Valentin Stan spune că tocmai cei care vor să oprească pelerinajele încalcă legea.

Valentin Stan: „Chiar cei care vor să oprească pelerinajele încalcă legea”.

Valentin Stan, despre granturile alocate României

Valentin Stan: „România avea granturi de 19.6 miliarde de euro. Am pierdut miliarde de granturi. 16.8 miliarde granturi. Adică ce primeam noi pe granturi s-au dus pe împrumuturi. Noi am pierdut miliarde între mai și iulie”.

Valentin Stan: „Dragi români, asta aveți în capul țării: un impostor, un om care nu cunoaște documentele”.

Valentin Stan spune că Nicolae Ceaușescu nu a fost niciodată „atât de umil, slugarnic și incompetent”.

Valentin Stan, despre analfabetism tratat diferit în funcție de culoarea politică

Valentin Stan spune că în timp ce Dăncilă era tocată pentru fiecare eroare de exprimare, politicienii actuali nu sunt taxați.

Valentin Stan: „Pe Dăncilă nu o scoteau din proasta satului”.

Valentin Stan, despre „televiziunile securiste din România” și atacul la adresa Bisericii

Valentin Stan: „Mie îmi place cum televiziunile securiste din România anunță acum că Arhiepiscopul sfidează legea. Am văzut reacțiile Patriarhiei. Nu poate să zică nu ne pasă de Sfântul Andrei, dar reacția ar trebui să fie fulminantă. Și vorbim despre oameni sărmani cărora nu le-au mai lăsat nimic, doar biserica, de care își bat joc”.

Valentin Stan: „Am fost la mai multe biserici și pot confirma: în biserici cum e în România și în alte țări, biserici catolice, cei care țin rânduiala la solicitarea pastorului de suflete sunt credincioși.

O să-i vezi respectând distanța, purtând masca, pentru că le-a cerut duhovnicul. Și haidamacii ăia care au pus mâna pe femeile care intrau în biserică au stat cu brațele încrucișate.

Iar Iohannis și Vela le cântă în strună. Și dacă acești oameni sunt chemați să voteze în plină pandemie, să le dea votul, atunci își merită soarta”.