• Matt Damon a recunoscut că, deși îi consideră pe Ben și Casey Affleck „parteneri incredibili cu care să lucreze”, apar uneori tensiuni între ei.
  • Damon a dezvăluit că intră în „argumente creative” cu frații Affleck, dar acestea sunt sănătoase și nu implică ego-uri.
  • El a subliniat că acordă atenție opiniilor lor și că relația de lucru cu Ben și Casey este una foarte sănătoasă.

Matt Damon a dezvăluit recent motivul principal pentru care avea dispute cu Ben Affleck și fratele său mai mic, Casey Affleck. Damon, care a lucrat frecvent cu frații, inclusiv cu Ben la proiecte precum „Good Will Hunting” și „Air”, și cu Casey în trilogia „Ocean’s Eleven” de Steven Soderbergh și în „Oppenheimer” al lui Christopher Nolan, a fost întrebat despre relația lor din culise. El a recunoscut că, deși sunt foarte apropiați, relația lor nu a fost întotdeauna roz, scrie The Independent.

În timpul premierei filmului „The Instigators” din New York, Matt Damon i-a descris pe Ben și Casey Affleck drept „parteneri incredibili cu care să lucreze”. Totuși, el a recunoscut că, uneori, pot apărea tensiuni între ei.

„Noi intrăm în argumente creative”, a dezvăluit Damon pentru People, adăugând: „Acestea sunt sănătoase și ne cunoaștem suficient de bine încât sentimentele noastre și ego-urile să nu se amestece”.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Damon a continuat: „Este o relație de lucru destul de sănătoasă cu amândoi.”

El a spus că „acordă atenție” atunci când unul dintre ei „își înfige călcâiele în ceva”, deoarece „toți avem puncte moarte din punct de vedere creativ sau altfel”.

„Când văd pe cineva cu care sunt de acord cu atâtea sentimente în legătură cu ceva, mă uit foarte atent la el“.

Damon a câștigat cel mai bun scenariu original alături de Ben pentru „Good Will Hunting” în 1999.

În iulie, Damon a spus că a „intrat într-o depresie” în timp ce filma un proiect de film deosebit de regretabil.

Damon a refuzat să menționeze numele proiectului în cauză. În timp ce starul „Good Will Hunting”, câștigător al Oscarului, a apărut într-o serie de filme apreciate de-a lungul anilor, el a apărut și într-o serie de lansări criticate, cum ar fi „The Great Wall” (2016), „Suburbicon” (2017) și „Downsizing” (2017).

„Fără să numesc vreun film anume… uneori te găsești lucrând la un film despre care știi că poate nu este ceea ce sperai că va fi și totuși, încă îl faci”, a spus el.

Citește și