• Duo-ul a produs și a jucat recent în filmul Air Jordan Air, pe care Affleck l-a și regizat.
  • Affleck și Damon au fondat această grupare pe principiul de a oferi participare la profit mai multor membri ai distribuției și ai echipei, inclusiv talente de sub linie.
  • Detaliile intrigii sunt păstrate sub secret, în afară de a fi descris ca un thriller criminal.

Matt Damon și Ben Affleck vor împărți din nou ecranul, de data aceasta în thrillerul polițist RIP.

Pachetul de film face în prezent înconjurul orașului și îl are ca regizor și scenarist pe Joe Carnahan, cineastul din spatele Smokin’ Aces și The Grey, care va scrie scenariul. Nu se cunosc încă detalii despre plot și se preconizează o filmare în toamnă.

Detaliile intrigii sunt păstrate sub secret, în afară de a fi descris ca un thriller criminal. Proiectul este de așteptat să găsească un distribuitor în curând, după ce interesul a fost atras de la cumpărătorii de teatru și de streaming.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Duo-ul a produs și a jucat recent în filmul Air Jordan Air, pe care Affleck l-a și regizat. Artists Equity a încheiat recent un acord cu Lionsgate pentru a distribui drama Small Things Like These, care îl are în rolul principal pe Cillian Murphy și a avut premiera la Festivalul de Film de la Berlin.

În altă parte, pe lista Artists Equity se află continuarea filmului The Accountant, un vehicul al lui Affleck, care a aterizat la Amazon MGM, împreună cu un alt titlu al Artists Equity, Unstoppable, cu Jennifer Lopez.

Affleck și Damon au fondat această grupare pe principiul de a oferi participare la profit mai multor membri ai distribuției și ai echipei, inclusiv talente de sub linie. Aceasta a adunat rapid o listă mare de filme.

Citește și